Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

COSSOS D´AGENTS RURALS ALS PIRINEUS REALITZEN UNA ACTUACIÓ TRANSFRONTERACossos d´agents rurals als Pirineus realitzen una actuació transfrontera

04/10/2016

Membres del Cos d’Agents Rurals, de l´Office National de Chasse et la Faune Sauvage, del Cos de Barders d’Andorra i dels Agents Forestaus de la Val d´Aran, es reuniran demà 5 d’octubre en diferents punts transfronterers per realitzar una operació policial conjunta en àmbits relacionats amb el medi natural.    

 

L’objectiu d’aquest operatiu és treballar conjuntament per verificar i perfeccionar la col·laboració entre els serveis que realitzen els diferents cossos i per mantenir la pressió sobre qualsevol activitat que pugui afectar la biodiversitat de tots dos costats fronterers. Així, sobre el terreny i de manera conjunta es podrà actuar segons la regulació i les normatives que s’apliquen en les diferents àrees, com per exemple la caça, l’accés motoritzat o en temes més relacionats amb la fauna.    

 

Demà participen en aquest servei 48 agents: 20 inspectors del medi ambient ONCFS, 22 agents Rurals de Catalunya i la Val d´Aran i 6 agents del Cos de Banders del Principat d’Andorra. Grups mixtos d’agents rurals es desplegaran sobre el terreny per a supervisar cinc zones de control  frontera, on es podrien produir infraccions contra el medi natural.    

 

Aquesta trobada s’emmarca dins del conveni de col·laboració que el Cos d’Agents Rurals manté des de l’any 2001 amb l’ONCFS amb la finalitat de millorar l’eficàcia dels serveis i el desenvolupament d’accions comunes a l’espai transfronterer (Pirineus) en temes com la vigilància, la formació i el coneixement relacionats amb el medi natural.    

 

Aquest any, al mes d’abril, aquests organismes van organitzar un seminari transfronterer que va servir per a fer balanç de la cooperació i identificar noves vies per a la col·laboració, la vigilància i la recerca i seguiment de fauna silvestre.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar