Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

RECORDEU: AQUEST DISSABTE 1 D’OCTUBRE TOTS A LA MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DELS OCELLAIRES DE CATALUNYARecordeu: Aquest dissabte 1 d’octubre tots a la manifestació en defensa dels ocellaires de Catalunya

Recordeu: Aquest dissabte 1 d’octubre tots a la manifestació en defensa dels ocellaires de Catalunya

Recordeu: Aquest dissabte 1 d’octubre tots a la manifestació en defensa dels ocellaires de Catalunya

29/09/2016
Comença el compte enrere per la Manifestació en defensa dels ocellaires d’aquest dissabte 1 d’octubre. Demostrem la nostra força amb una gran multitud cívica i unida, que defensa amb fermesa l’afició centenària dels ocells de cant. No podem fallar!

Com tots sabeu, la Generalitat de Catalunya ha decidit unilateralment no expedir autoritzacions excepcionals per capturar ocells fringíl·lids com a “mesura cautelar” per l’inici d’un procediment d’infracció de la Unió Europea a l’Estat Espanyol, tot i que fins ara la resta d’Autonomies han seguit donant autoritzacions.

 

La Federació Catalana de Caça s’ha esforçat per aconseguir modificar aquesta decisió però després de les infructuoses reunions establertes amb el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, la posició de l’Administració segueix sent la mateixa.

 

Davant d’aquesta negativa inamovible a donar autoritzacions excepcionals per capturar ocells de cant, la Federació Catalana de Caça ha optat per convocar una multitudinària manifestació per tal de defensar la tradició i el futur de la pràctica ocellaire al conjunt del territori català i manifestar el seu rebuig per la decisió arbitrària i unilateral de la Generalitat, que perjudica de manera directa a un col·lectiu format per més de 8.000 persones.

 

Tenim una oportunitat per demostrar la nostra força i la nostra disconformitat amb aquesta situació. Aquest ha de ser el nostre moment. No pot fallar ningú, cal que hi anem tots i ens mostrem units per fer sentir la nostra veu.

 

Recorregut manifestació

 

La sortida serà des del Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n), es passarà per l’Av. del Marquès de l’Argentera i la Via Laietana fins al Palau de la Generalitat (Plaça de Sant Jaume, núm. 4), on es llegirà un manifest.

 

 

US HI ESPEREM A TOTS!

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar