Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

XERRADA SOBRE LA GESTIÓ CINEGÈTICA DE LA BECADAXerrada sobre la gestió cinegètica de la Becada

Xerrada sobre la gestió cinegètica de la Becada

21/09/2016
El Instituto de Investigación en Recursos Cinegéticos ho ha proposat al Departament d´Agricultura, Ramaderia, Pesa i Alimentació que alhora ha convidat a la Federació Catalana de Caça i als caçadors interessats a assistir-hi

Des del Instituto de Investigación en Recursos Cinegéticos - IREC (CSIC-UCLM-JCCM), s'ha proposat al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació fer una xerrada adreçada als caçadors de la nostra comunitat sobre l'encàrrec de gestió entre el IREC i el MAGRAMA per a la gestió cinegètica de la Becada Scolopax rusticola. Han informat que es tractaria d’una xerrada en la que es farà un breu resum sobre la investigació i gestió de la becada a Espanya, i sobre aquest encàrrec. També es farà una presentació de la app "Becada" que estan desenvolupant, i posteriorment s’obrirà un torn de preguntes.

 

Des del DAAM consideren molt interessant aquesta xerrada i per aquest motiu oferiran una sala de les seves oficines per a dur-la a terme, el 30 de setembre de 12h a 14h, a la qual han convidat tant la Federació Catalana de Caça com a aquells caçadors que hi estiguin interessats.  

 

Agrairem que qui vulgui venir, ens ho faci saber al correu electrònic info@federcat.com per tal de poder informar adequadament al personal de seguretat de l'edifici del DAAM, i facilitar el seu accés.Mapa LocalitzacióComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar