Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · BATUDES

ELS CAÇADORS JONQUERENCS PODRAN FER ÚS DELS CAMINS FORESTALS PER A LES BATUDES DE CAÇAEls caçadors jonquerencs podran fer ús dels camins forestals per a les batudes de caça

18/09/2016

Ja és oficial. Els caçadors de la Jonquera podran fer un ús "privatiu" dels camins forestals del terme municipal de la Jonquera, actualment d'ús públic, per a fer batudes de caça entre els mesos de setembre de 2016 i fins a febrer de 2017. Ara bè, l'ús d'aquest camins serà excepcional i s'hauran de complir un seguit de requisits, segons informa la Regidoria de Mediamenbient de l'Ajuntament de la Jonquera. Aquest requisits passen per senyalitzar de forma clara el tancament del camí per a la caça i els senyals no podran permanéixer al lloc més enllà de 12 hores un cop enllestida la jornada de caça. També s'autoritza al col·lectiu de caçadors a la instal·lació d'algun tipus de barrera que impedeixi el pas de vehicles, motocicletes, ciclistes o excursionistes dins el perímetre de la zona de batuda de caça, però no es podrà aplicar aquesta mesura si el camí enllaça amb una finca privada. En tot cas caldria comptar amb una autorització per escrit del propietari de la finca.


La nova normativa aprovada pel consistori jonquerenc no exhimeix als caçadors de complir igualment amb la resta de mesures de seguretat amb què aquesta activitat ha de comptar i tampoc la pertinença d'una assegurança de Responsabilitat Civil i Accidents.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar