Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

CARTA A LA SRA. MONTSERRAT BARNIOL, DIRECTORA GENERAL DE FORESTFederació Catalana de Caça 10/08/2016
Descontentament del col·lectiu dels caçadors arran del reportatge de TV3

Degut als fets succeïts, arran de la emissió del reportatge de TV3, comuniquem que avui s’ha fet arribar la carta adjunta a la Directora General de Forest, amb còpia al Sr. Josep Antoni Mur, Inspector en cap dels Agents Rurals.  Document PDF
Comentaris

Max Canals Buxens diu: 10/08/2016    
Els caçadors, avans de iniciar las batudes, tenim la obligació de posar a las entrades dels camins uns cartells en els que es fa saber que estem fent una batuda y que pot haber hi un cert perill. No respecta ningú; ni escursionistes a peu, ni ciclistes, ni motoristes, passejadors en 4 x 4, boletaires, recollidors de mata o llentisca, i més etcs...Resulta que els caçadors som ELS UNICS que tenim permiç dels propietaris dels terrenys que estem caçant, paguem las nostres llicencies, assegurances. Quan deixem de caçar, ens dediquem al manteniment de camins, vigilem la montanya, molts de nosaltres estem en alguna ADF. Dons hem de considerar que, mentres estem caçant, no hauríem de tindre totes aquestas interferencies, perque segur, molt segur, que els resultats de las caceres aumentaríen considerablement. A nosaltres els nostres drts no ens els defensa ningú i ja va sen hora que tothom es posi en el lloc que li pertoca. Un respecte si us plau.

Joan Carles soto cano diu: 12/08/2016    
El que hauríem de fer els caçadors es un any de vaga, es a dir una temporada declarada de vaga, quan els porcs els hi surtin per les orelles serà el moment de poder parlar de tu a tu amb la generalitat y demes organismes.


Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar