Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

FIRAREUS ACOLLIRÀ DUES NOVES FIRES DE PESCA I CAÇA I DE MANUALITATSFiraReus acollirà dues noves fires de pesca i caça i de manualitats

19/07/2016
En total seran 8 fires i 4 congressos el 2017

FiraReus té previst acollir vuit fires i quatre congressos durant el primer semestre del 2017. Pel que fa a les fires, a més de les organitzades per FiraReus que són Bestial, Epocauto, Saló de la Moto i Autoprimavera, també n’hi haurà quatre d’organitzades per empreses externes. Aquestes són la Fira d’Antiquaris i la Polar Gran Fondo La Mussara–Expobike. Hi ha dues novetats de cara al pròxim any: una nova fira de manualitats, la DiYmania, que se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de febrer, i una altra dedicada al món de la Caça i la Pesca que tindrà lloc el 27 i 28 de maig, ambdues organitzades per Vima Events.    

 

Per al President del Comitè Executiu de FiraReus, Isaac Sanromà, «cal fomentar la diversificació de l’activitat a FiraReus, per això de cara a l’any vinent treballem amb nous formats i temàtiques que ens permetran arribar a un públic més ampli».    

 

Les jornades professionals repetiran format i tornaran a estar centrades en el màrqueting i el comerç digital amb FICOM-MERCE (15 de març), al desenvolupament urbà intel·ligent amb la jornada «SmartRegion» (20 d’abril), i a la impressió 3D amb la Jornada 3D (24 de maig).    

 

«Treballem per fomentar activitats que aportin valor a les empreses locals i que tinguin a veure amb sectors econòmics a l’alça al territori, especialment les noves tecnologies», segons destaca el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza.    

Les instal·lacions de FiraReus acolliran també quatre congressos, tres dels quals es realitzaran durant el primer semestre de l’any. Aquest seran el Curs de Pediatria Pràctica (10 i 11 de març), el Congrés Català d’Urgències i Emergències (27 i 28 abril), el Congrés d’Arxivística de Catalunya (del 4 al 6 de maig) i les Jornades Nacionals de la Societat Espanyola de Cures Pal·liatives (27 i 28 d’octubre).

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar