Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

ES CELEBRA L’ASSEMBLEA GENERAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇAEs celebra l’Assemblea General de la Federació Catalana de Caça

Es celebra l’Assemblea General de la Federació Catalana de Caça

Es celebra l’Assemblea General de la Federació Catalana de Caça

Es celebra l’Assemblea General de la Federació Catalana de Caça

Es celebra l’Assemblea General de la Federació Catalana de Caça

Es celebra l’Assemblea General de la Federació Catalana de Caça

Es celebra l’Assemblea General de la Federació Catalana de Caça

Es celebra l’Assemblea General de la Federació Catalana de Caça

23/05/2016
Enguany es va celebrar a Santa Cristina d’Aro (Girona) coincidint amb la II Fira Girocaça

Aquest ha estat el tercer any que la Federació Catalana de Caça compleix el compromís de celebrar les seves Assemblees Generals de forma itinerant per apropar-se cada any a una província diferent. El primer any va ser a Deltebre (Terres de l’Ebre), el segon a Agramunt (Lleida) i aquest 2016 a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro, a Girona.

 

La trobada anual dels caçadors federats de Catalunya va tenir lloc coincidint amb la celebració de la II edició de la Fira Girocaça, que va organitzar-se als voltants de l’Espai Ridaura després que el primer emplaçament de la fira a Roses posés obstacles per acollir la segona edició.

 

L’alcalde de Santa Cristina d’Aro, el senyor Xavi Sala, i la Directora dels Serveis Territorials d’Agricultura a Girona, la senyora Elisenda Guillaumes, van ser presents a la Fira i a l’Assemblea per donar la benvinguda a tots els visitants i inaugurar la jornada. L’alcalde va obrir les portes del municipi a tots els caçadors, va mencionar especialment la feina de la Societat de Caçadors de la zona en l’espai natural, va donar les gràcies al senyor Lluis Anglada per fer d’enllaç entre el Consistori i els caçadors i va acabar desitjant una bona diada a tots els presents. La senyora Elisenda Guillaumes va donar les gràcies per la invitació de la Federació a obrir l’Assemblea i va centrar les seves paraules en el senglar i els danys que produeix als camps i a les carreteres, especialment a la demarcació de Girona, i va voler reconèixer la tasca dels caçadors per controlar aquesta plaga.

 

El president de la Federació Catalana de Caça, el senyor Paco Piera, va dirigir en primer lloc l’Assemblea Ordinària i després l’Assemblea Extraordinària, on es van convocar les eleccions per escollir el nou president i Junta Directiva de la Federació.

 

En l’Assemblea Ordinària es va abordar la situació política que actualment, al ser tan canviant, afecta a les peticions i relacions amb l’administració. També van exposar-se temes d’actualitat com van ser la manifestació convocada per la Plataforma en defensa de la Pesca o el projecte pilot de les vacunes per controlar la fertilitat dels senglars.

 

Va haver-hi una ponència on es va explicar amb detall l’Aplicació mòbil de la Federació Catalana de Caça que ja està en marxa, el senyor Narcís Sánchez va parlar sobre els avenços en la figura del caçador expert, es va informar sobre la importància de les assegurances i es van repassar les activitat realitzades així com els comptes de l’entitat. També va haver-hi un moment per als reconeixements, amb l’entrega del Memorial Joaquim Gràcia i els diplomes per als campions i campiones de Catalunya del 2015. L’acte va transcórrer amb tranquil·litat i normalitat i després d’aprovar la convocatòria d’eleccions pel 2 de juliol es va donar per acabat i es va celebrar el dinar de germanor.           

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar