Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

VOLUNTARIS PER PRESERVAR LA VALL DEL BRUGENTVoluntaris per preservar la vall del Brugent

07/07/2016
Campanya de Mont-ral, Montblanc i la Riba per garantir civisme a la zona

Tots els caps de setmana d’aquest mes de juliol, els ajuntaments de la Riba, Mont-ral i Montblanc, conjuntament amb entitats del territori, repartiran tríptics informatius a peu de carretera a l’entrada de la vall del Brugent. El tríptic informa sobre com actuar per evitar incendis i com preservar l’estat natural del riu.

 

També recorda que està prohibit encendre foc o fer barbacoes, llençar residus, estacionar vehicles fora dels llocs autoritzats i envair la carretera obstaculitzant el possible pas de vehicles d’emergència, així com l’acampada lliure en tota la vall del Brugent. A més, s’informa dels aparcaments que hi ha a les entrades a la vall per evitar estacionaments il·legals a la carretera entre el camp de futbol de la Riba i Mont-ral.

 

Les entitats vinculades al territori que participen en aquesta campanya són Protecció Civil de Montblanc, l’ADF de Montblanc, el Grup Excursionista de la Riba, la societat de caçadors La Ribatana, l’ADF de la Riba, l’ADF de Mont-ral, Caçadors de Farena i l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades. Aquestes entitats han estat consensuades amb el Cos d’Agents Rurals i els serveis territorials d’Agricultura, que obren la participació a d’altres entitats dels tres municipis.

 

J.L.E. / El Portal Nou

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar