Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ES CELEBRA EL XLII CAMPIONAT D’ESPANYA DE RECORREGUTS DE CAÇAFederació Catalana de Caça 05/07/2016
Diego Martínez Eguizábal s’ha alçat com a campió per segon any consecutiu. El català Joan Badia ha estat segon de Veterans i el Club Esportiu Catalunya tercer en equips de club.

El passat cap de setmana, entre el 1 i el 3 de juliol va tenir lloc el XLII Campionat d’Espanya de Recorreguts de Caça al Centre Integral d’Estudis i Pràctiques Cinegètiques de la RFEC, a Castillejo de Robledo (Soria).

 

Diego Martínez Eguizábal ha conquerit l’or per segon any consecutiu amb 185 plats. A un sol plat del primer lloc s’ha quedat Cristóbal Jiménez Martínez, amb 184 i el bronze ha estat per Juan Carlos Navarro Asín.

 

Beatriz Laparra segueix exhibint la seva implacable superioritat guanyant de nou, per vintena vegada consecutiva, un campionat d’Espanya. L’han seguit Cristina Florido Rando i Ana María Verdasco que repeteix el tercer lloc de l’any passat. 

 

Entre els joves, Carlos Carbonell ha estat campió. El segon i tercer lloc han estat per David Ortega Peña i Adur Alustiza Larrea.

 

Rafael García Rodrigo, ha estat primer a la categoria veterans. I el nostre participant Joan Badía Aguilar ha aconseguit el segon lloc. Antonio Castrillo Gutiérrez ha estat tercer.

 

En els súper veterans Rafael Insa Campos s’ha fet amb el primer lloc seguit de Vicente Javier Ayarza Torrontegui i Santiago Castillero Cantería.

 

Pel que fa als equips autonòmics, País Basc, València i La Rioja han obtingut medalla. I en els equips de club, Club Oker primers, Club Tir Fuente de la Dehesa segons i El Club Esportiu Catalunya s’ha endut la tercera posició.

 

Volem felicitar a tots els participants catalans que van desplaçar-se per participar en aquest campionat i especialment a Joan Badia per la seva plata en la categoria de Veterans i al Club Esportiu Catalunya pel bronze en els equips de Club. Felicitats campions!Classificació General del Campionat d´Espanya de Recorreguts de Caça 2016
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar