Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

ELS AGENTS RURALS DENUNCIEN UN CAÇADOR FURTIU A OS DE BALAGUEREls Agents Rurals denuncien un caçador furtiu a Os de Balaguer

28/06/2016

Membres del Cos d’Agents Rurals del Grup Especial de Verins i Antifurtivisme de l’àrea regional de Lleida van enxampar in fraganti un veí d’Os de Balaguer (la Noguera) mentre caçava de nit des d’un vehicle 4x4 en una zona boscosa. Es tracta d’una Àrea Privada de Caça amb poblacions abundants de porc senglar i de cabirol.  

 

Els fets van tenir lloc cap a les 23 hores de la nit el divendres 24 de juny. Durant un servei d’antifurtivisme, dos agents van sentir tres trets en una zona propera a l’ermita de Cérvoles. Van interceptar el vehicle i van comprovar que el conductor duia un rifle de caça, carregat amb bales, i un potent focus alimentat per la bateria del cotxe. Al maleter del cotxe s’hi va trobar un altre rifle, aquest descarregat i enfundat.  

 

Es van comissar l’arma i la munició, així com el focus nocturn, i es van aixecar actes de denúncia administrativa que s’han adreçat al Departament per infracció de la Llei de caça.  

 

Caçar de nit, des d’un vehicle i des d’una zona de seguretat (camí d’ús públic) són infraccions de la Llei de caça que es sancionen amb multes de 300 a 3.000 € cadascuna i retirada de llicència de caça de 2 a 5 anys.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar