Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

REUNIÓ A BRUSSEL•LES AMB LA UNIÓ EUROPEA PELS FRINGÍL•LIDSReunió a Brussel•les amb la Unió Europea pels fringíl•lids

Reunió a Brussel•les amb la Unió Europea pels fringíl•lids

18/10/2013

El passat 4 d’octubre, el senyor Paco Piera, President de la Federació Catalana de Caça i com a membre de la Oficina Nacional de la Caça, i l’Assessor Jurídic de la Federació el senyor Josep María Mir, es van traslladar a la Unió Europea a Brussel·les i van mantenir una reunió amb responsables de la Comissió de Medi Ambient.

El motiu principal d’aquesta reunió era exposar als membres de la Unió Europea la tradició que te Catalunya en la captura d’ocells fringíl·lids per a concursos de cant documentada des de fa més de 200 anys.

També es va parlar del Pilot 4022/12/ENVI (expedient informatiu) que la Comissió Europea te incoat a la Generalitat de Catalunya com a conseqüència de l’aprovació pel Parlament de Catalunya del Decret-Llei 2/2011 que va modificar la Llei 2/2008 de Protecció dels Animals. La finalitat era conèixer de primera font els efectes de l’expedient en l’àmbit territorial, evitar la discriminació amb la resta de les Autonomies de l’Estat espanyol, i que Catalunya pogués seguir preservant la seva tradició.

Posteriorment i a través de l’Oficina Nacional de la Caça el President de la Federació ha demanat informació i una reunió al Ministeri d’Agricultura per seguir defensant aquesta activitat.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar