Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · OCELLAIRES

PRIMERA REUNIÓ AMB EL DIR. GRAL. DE POLÍTIQUES AMBIENTALS, SR. FERRAN MIRALLES PELS FRINGÍL·LIDSPrimera reunió amb el Dir. Gral. de Polítiques Ambientals, Sr. Ferran Miralles pels fringíl·lids

12/05/2016

Com tots sabeu, el tema dels ocells fringíl·lids ha estat desatès a causa del canvi de competències entre Departaments i finalment s’ha traslladat del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació al Departament de Territori i Sostenibilitat. Ahir dimecres 11 de maig va tenir lloc la primera reunió del president, senyor Paco Piera i el vicepresident, senyor Narcís Sánchez amb el nou Director General de Polítiques Ambientals, el senyor Ferran Miralles i amb el cap del Servei de Biodiversitat i Protecció dels Animals, el senyor Ricard Casanovas.

 

Els objectius principals a tractar en la reunió eren els següents:

 

  • Com quedarà resolt el tema dels ocells capturats al 2009 i amb l’stock declarat, que no porten anella i que per tant incompleixen la norma, perquè l’Administració competent en la matèria no n’ha fet entrega.

 

  • La necessitat que ens entreguin anelles per poder anellar els ocells nascuts en captivitat per poder complir amb el Decret.   

 

  • Saber la quota d’ocells per espècie que permetran capturar enguany per poder així, preparar amb temps els permisos i les anelles per la captura.

 

  • Que es tingui en compte que el diàmetre de les anelles per pinsà i verdum ha de ser diferent al de cadernera i passerell per les seves diferents constitucions.

 

Entre altres qüestions, aquests punts van ser els més destacables dels temes tractats a la reunió.

 

Tenim el compromís, per part del senyor Ferran Miralles, de donar resposta a totes les nostres peticions abans del 21 de maig, data de l’Assemblea General de la Federació Catalana de Caça, per poder explicar al sector l’estat d’aquestes qüestions que tan preocupen als ocellaires.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar