Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAÇA MAJOR

UN SENGLAR ATACA UN VIANANT A TERRASSAUn senglar ataca un vianant a Terrassa

La BV-1274, la carretera del Sanatori. Foto: Google Maps

11/04/2016
L´home va ser atés per personal d´una ambulància a la carretera del Sanatori

Un porc senglar va atacar un ciutadà i li va provocar ferides a la cama. Els fets van passar a les sis de la tarda del dissabte 9 d'abril a la carretera de l'Hospital del Tòrax. Va ser necessària la presència d'una ambulància. Els professionals sanitaris van atendre l'home "in situ" i no va caldre el trasllat a un servei d'urgències. Quan van arribar els agents de la Policia Municipal l'animal ja no hi era, i semblava que s'havia endinsat en la zona boscosa propera. Els policies van avisar Medi Ambient per realitzar una batuda controlada de caça.


La carretera del Sanatori dóna accés al Leitat, al Club Egara i a l'Hospital del Tòrax (Parc Audiovisual de Catalunya) i és una zona de molt pas de vehicles, persones i bicicletes. El bosc està a tocar i no és estrany veure-hi senglars, que baixen a buscar aigua i aliment.


Més d'un ciclista i més d'un excursionista se'ls ha trobat en els corriols i vials que pugen fins a trobar el Camí de Can Roure, i també en els plans de l'Egara i en les rotondes d'accés a Matadepera, a la carretera del Sanatori i a la que porta fins a l'EUNCET. A la carretera de Talamanca, la que permet accedir a l'Hospital del Tòrax, s'han trobat porcs salvatges atropellats i morts, i a la riera de Les Arenes, molt propera.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar