Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

25 ANYS DE LA SOCIETAT DE CAÇADORS DE NAVÈS25 anys de la Societat de Caçadors de Navès

Taula de presidència Foto: Eduard Melero

Detall de les taules del dinar Foto: Eduard Melero

08/04/2016
Un quart de segle treballant per la caça, reunint propietaris, veïns, amics i promovent l’activitat cinegètica de forma exemplar per tot el terme de Navès (Solsonès) i rodalia

L’entitat, presidida per Jaume Argerich va celebrar aquest passat diumenge dia 3 d’abril la festa de final de temporada de la societat de caçadors de Navès, una festa que se celebra cada any i que consisteix en un dinar de germanor on regna a la taula, una espectacular paella i carn de senglar a la brasa, a banda d’una mostra gastronòmica de cassoles de plats típics, elaborades per veïns i amics de la societat. Per celebrar aquests 25 anys d’activitat, es va oferir un pastís d’aniversari i cava per brindar per la caça a tots els assistents.


Enguany hi van assistir més de 150 persones. Cal destacar, com és habitual des de fa molts anys, la presència del mossèn Enric Bartrina, la presidenta honorífica de la societat de caçadors de Navès, Mª Angels Clotet, el president de la Representació Territorial de Federació de Caça a Lleida, el senyor Jaume Teixidó, el seu secretari tècnic, Ramon Mayench, l’Alcalde de Navès, Josep Maria Casafont, el president de la societat de caçadors esportius de Llobera, Ramon Angrill, el president de la societat de caçadors de Solsona i comarca, Tomàs Magruda i altres representants de diferents societats veïnes.


Un cop finalitzat el dinar, el secretari de la societat de Navès, Josep Mª Valeri, va iniciar el torn de reconeixements i parlaments a la mesa presidencial, amb una menció especial als socis i amics que ja no hi són. També es va fer un reconeixement especial amb entrega de diplomes als socis fundadors de la societat així com als joves socis que estaven presents en el moment fundacional. Els amics de la junta també van entregar a Argerich una placa de reconeixement. Per la seva banda, Ramon Mayench i Jaume Teixidó, en nom de la Representació Territorial de Federació de Caça a Lleida, van entregar una placa a Jaume Argerich i a la societat de caçadors de Navès, agraint el suport i la vocació per dur a terme una tasca continuada davant l’entitat, fent-la societat exemplar i mirall de moltes altres societats de caçadors.


En tots els parlaments, la caça va ésser denominador comú i es va coincidir a dir que cal promocionar i divulgar aquesta activitat a la resta de la societat, convidant-los a participar d’aquests actes tal com fa, des de fa 25 anys, la societat de caçadors de Navès.


L’acte commemoratiu es va celebrar a la sala polivalent de Navès i es va decorar amb mostres de taxidèrmia de diferents animals caçats pels mateixos socis i amb un cartell de l’aniversari i la bandera de Sant Mamet, patró de la societat.


Entre les activitats previstes per celebrar l’aniversari cal destacar que el pròxim dia 7 de maig es farà la festa anual en honor a Sant Mamet, a l’ermita romànica de Sant Pere de Graudescales que consistirà en una caminada, missa, cant dels goigs i un berenar.

 

Redacció Cinegeticat.cat

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar