Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

EL PP DENUNCIA L’EXCÉS DE CONILLS I SENGLARS AL CAMPEl PP denuncia l’excés de conills i senglars al camp

Un conill al polígon industrial del Camí dels Frares de Lleida, on hi ha colònies a diverses zones properes a conreus. J.T.

07/04/2016

La diputada del PP per Lleida, Marisa Xandri, ha presentat una proposta de
resolució al Parlament de Catalunya per reclamar l’establiment de les mesures necessàries per tal de controlar la població de senglars i conills a l’Horta de Lleida, coordinant-se si fos necessari amb els veïns i els agricultors de la zona.


Xandri ha explicat que “les principals activitats econòmiques de Lleida són l’agricultura i la ramaderia, i, malauradament, l’elevada xifra de senglars i conills a l’Horta de Lleida està generant problemes en els cultius”. La diputada lleidatana ha manifestat que la proliferació de senglars no només inquieta els agricultors pels danys que provoquen als conreus, sinó també els conductors, ja que han provocat molts accidents de trànsit en creuar camins i carreteres.


El problema s’ha agreujat fins al punt que en les darreres setmanes s’han organitzat batudes a l’Horta, per part del veïns i membres de la Federació de Caçadors de Lleida.


La proposta de la parlamentària sorgeix de la crida que fan des de fa temps els veïns i pagesos de l’Horta i també les organitzacions agràries. I és que la proliferació de conills i senglars és una preocupació a moltes ciutats que tenen horta o zones verdes a la vora. A Lleida, a més de l’Horta, s’han localitzat colònies de conills i senglars a la Mitjana i als polígons.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar