Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

CICLISTES I CAÇADORS DE ROSSELLÓ I TORREFARRERA NETEJEN LA SERRETACiclistes i caçadors de Rosselló i Torrefarrera netejen la Serreta

FOTO: Estela Busoms (ACN) / Un grup d’homes netejant ahir de brossa un camí de la Serreta

03/04/2016
Es tracta d’un espai natural molt freqüentat per esportistes i caçadors

L’acció es va acordar arran de l’aparició de trampes i obstacles contra els ciclistes en els camins d’aquesta zona, fet que va enrarir la relació entre els dos col·lectius.  

 

Ciclistes i caçadors de Rosselló i Torrefarrera (Segrià) van fer pinya ahir dissabte per netejar la zona coneguda com Serreta, un espai natural molt freqüentat per persones que practiquen esport i també per aicionats a la caça. L’acció es va acordar en una reunió conjunta convocada pels Ajuntaments dels dos municipis arran de la polèmica aparició de trampes i obstacles contra els ciclistes en els camins d’aquesta zona, fet que va enrarir la relació entre els dos col·lectius. De moment, no se n’han trobat els responsables però les societats de caçadors es neguen a ser criminalitzades i rebutgen de ple aquest tipus d’actuacions. En tot cas, per evitar que hi hagi a l’abast material susceptible de convertir-se en paranys ahir dissabte una trentena de persones van paricipar en la neteja de la zona, que va consistir a retirar tot tipus d’escombraries, restes de palets i troncs secs dels senders i les trialeres. A més, també es va plantejar com un “acte germanor” per demostrar que l’ús de l’espai entre els dos col·lectius és compatible. L’episodi que va fer encendre totes les alarmes va tenir lloc el 29 de gener, quan un grup de ciclistes va trobar enmig d’un sender de la Serreta de Rosselló un filferro amb punxes lligat d’un arbre a un altre.    

 

Estela Busoms

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar