Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

ES CELEBRA EL SORTEIG DE CAÇA MAJOR 2016Federació Catalana de Caça 01/04/2016
A partir d’avui divendres 1 d’abril, es pot consultar la llista dels guanyadors a la pàgina web de la Federació Catalana de Caça

Ahir dijous 31 de març a les 18 hores, va tenir lloc el Sorteig de Caça Major a les Oficines centrals de la Federació Catalana de Caça. L’acte, presidit pel vicepresident de la Federació Catalana de Caça, el senyor Narcís Sanchez, va començar puntualment i es va desenvolupar sense incidències.

 

Posteriorment es van sortejar els permisos per la caça de l’isard, cabirol mascle, mufló mascle i femella. Es van repartir un total de 30 permisos, tot i que n’han quedat pendents d’atorgar ja que encara no s’han celebrat algunes Juntes Consultives. De totes maneres es van sortejar els números i tan bon punt ens comuniquin el número de permisos que ens han assignat, publicarem els agraciats a la pàgina web.

 

Enguany s’ha celebrat per primera vegada un sorteig dirigit exclusivament a caçadors/es federats/es d’entre 16 i 30 anys amb la voluntat de fomentar la caça major entre els més joves.

 

Properament, els guanyadors rebran una carta de la Federació Catalana de Caça on s’explica amb detall els passos que han de fer per rebre el permís. Si algun dels guanyadors no pot acceptar el permís per un motiu justificat, ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça info@federcat.com i notificar-ho amb la màxima celeritat per poder avisar a la persona de reserva el més aviat possible.    

 

A hores d’ara ja està publicada la llista dels agraciats a la pàgina web de la Federació Catalana de Caça www.federcat.com que està disponible per la seva consulta. Adjuntem el document tot seguit.Llista dels guanyadors del Sorteig de Caça Major 2016
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar