Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

CICLISTES I CAÇADORS NETEJARAN LA SERRETA DE ROSSELLÓ I TORREFARRERACiclistes i caçadors netejaran la Serreta de Rosselló i Torrefarrera

01/04/2016

Els ajuntaments de Rosselló i Torrefarrera, juntament amb ciclistes i caçadors, han organitzat per demà dissabte una neteja de la zona coneguda com la Serreta, molt freqüentada pels aficionats a la bicicleta i a la caça i que en els últims mesos ha estat centre de la polèmica per l’aparició de trampes i obstacles contra els ciclistes, com va avançar SEGRE. L’objectiu és netejar el bosc, els senders i les trialeres d’escombraries i altres elements com troncs o palets.


La trobada està prevista a partir de les 8.30 hores per fer un esmorzar popular. Els organitzadors comptaran amb petits camions i el servei de neteja dels dos ajuntaments per retirar tots aquells elements que s’hi hagin acumulat. En aquest sentit, els organitzadors han fet una crida a participar-hi a través de les xarxes socials.


Les trampes hi han apareguts en dos ocasions en una serra on hi ha hagut conflictes entre caçadors i ciclistes quan uns i d’altres hi accedeixen durant la temporada de caça ja que es tracta d’un vedat. Pel que fa a la primera ocasió, el detonant va ser l’aparició d’un filferro amb punxes col·locat a un metre d’alçada, fixat entre dos arbres. Així doncs, ciclistes i caçadors, amb la mediació de l’ajuntament de Rosselló, van acordar algunes mesures per evitar coincidir i fer compatible l’espai amb l’objectiu d’evitar incidents.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar