Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

JAUME TEIXIDÓ, REELEGIT PRESIDENT DELS CAÇADORS DE LLEIDAJaume Teixidó, reelegit president dels caçadors de Lleida

20/03/2016

Jaume Teixidó continuarà presidint la Federació de Caça de Lleida quatre anys més al vèncer ahir a les eleccions, en què es va enfrontar a una altra candidatura encapçalada per Sebastià Roure. La llista del reelegit president va aconseguir el vot a favor de 112 societats, respecte a les cinc que es van decantar per Roure. Ramon Mayench, secretari de l’entitat, va explicar que la candidatura de Teixidó va rebre l’aval dels clubs i societats amb dret a vot. Així mateix, va assenyalar l’alta participació de les societats de caçadors durant tota la jornada.    

 

El president electe va dir acollir el resultat amb “la satisfacció d’haver fet les coses bé”. “Aquest resultat demostra la bona gestió dels últims quatre anys.” Pel que fa a l’acció de la junta entrant per als propers anys, va destacar la intenció de seguir amb les actuacions que porten a terme en l’actualitat per “millorar dia a dia en la gestió de la caça”.    

 

Teixidó va esmentar entre els seus eixos de treball la defensa social de la caça i de la promoció del seu vessant esportiu. En aquesta línia, va apuntar que en els últims quatre anys s’ha defensat que els caçadors no perdessin cap dia de caça i “s’han mantingut els períodes i fins i tot s’han incrementat”. Teixidó va concloure que l’objectiu primodial és continuar treballant pels drets d’aquesta pràctica esportiva.    

 

E.F.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar