Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

AGENTS RURALS COMISSEN 12 LLAÇOS PER LA CAPTURA D´ANIMALS EN UNA FINCA DE LES GARRIGUESAgents Rurals comissen 12 llaços per la captura d´animals en una finca de les Garrigues

Fotografia dels llaços interceptats

16/03/2016

Efectius del Cos d’Agents Rurals van comissar un total de 12 paranys il·legals tipus llaç durant una inspecció d’un tancat amb gossos de caça en una finca del municipi de la Pobla de Cérvoles ( les Garrigues).  

 

Els fets van passar la setmana passada quan els Agents Rurals van inspeccionar un recinte amb gossos de caça i dins el magatzem adjacent a la gossera hi van localitzar un total de 12 llaços sense topall i sirga d’acer per fabricar-ne més.  

 

Els paranys tipus llaç són un art de caça il·legal prohibit per la normativa vigent ja que es tracta d’un mètode no selectiu per la captura de fauna que provoca la mort de l’animal per asfixia on es poden quedar atrapades diferents espècies d’animals com gossos, guineus, gats mesquers, toixons, senglars, cabirols, etc.  

 

La col·locació i manipulació de llaços de manera il·legal pot ser constitutiva d’un delicte relatiu a la protecció de la flora i la fauna tipificat en l’article 336 del codi penal. Aquesta infracció pot comportar una pena de presó de 6 mesos a 2 anys i inhabilitació especial del dret de caçar entre 3 i 8 anys.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar