Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · OCELLAIRES

ELS OCELLAIRES DE CANOVELLES GUANYEN 12 PREMIS AL CERTAMEN COMARCALEls ocellaires de Canovelles guanyen 12 premis al certamen comarcal

Un total de 530 ocells van concursar en el certamen

11/03/2016
El concurs va reunir 530 ocells i 400 assistents

La Societat Ocellaire de Canovelles va guanyar 12 dels 48 premis que es van repartir en el certamen Comarcal d’Osona, organitzat per ells mateixos i celebrat diumenge passat. Els guardons van ser per a Abel Llamazares, 4t de passerells i el 9è de caderneres; Enrique García, 5è de passerells; Manuel Berenguel, 1r de verdums; Oscar Llamazares, 3r de verdums; J. Carlos Sola, 7è de verdums i 2n de caderneres; Pedro Perez, 9è de verdums; Enrique Salguero, 1r de caderneres; Antonio Godoy, 3r de caderneres; Diego Garcia, 5è i 6è de caderneres, i Javier Mesta, 11è de caderneres.    

 

En total hi van participar 530 ocells repartits entre 101 pinsans, 106 passerells, 130 verdums i 193 caderneres. Els 12 primers de cada espècie van guanyar un pernil i un ram d’honor. Així mateix es va poder degustar vi bo i diferents dolços al llarg de tot el matí. Al concurs hi van assistir unes 400 persones.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar