Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

DECOMISSEN TRAMPES DE CAÇA EN UN MERCAT DE LES BORGES BLANQUESDecomissen trampes de caça en un mercat de les Borges Blanques

Decomissen trampes de caça en un mercat de les Borges Blanques

09/03/2016

Efectius dels Agents Rurals de la Generalitat han decomissat un total de 16 trampes de caça que estaven exposades en diverses parades del mercat d'antiquaris de les Borges Blanques.


Segons va informar el cos, els artefactes decomissats eren de dos tipus, vuit del tipus ballesta i d'altres del tipus cep, la tinença i utilització dels quals està prohibida per la llei de Protecció d'Animals.


L'actuació, segons va informar els Agents Rurals, es va dur a terme en col·laboració amb agents de la Policia Local de les Borges i dels Mossos d'Esquadra, i va acabar amb la denúncia de tres dels venedors ambulants del mercat d'antiquaris, que hauran d'afrontar una sanció administrativa. L'ús d'aquest tipus de trampes per caçar animals (principalment, s'utilitzen per matar depredadors de llebres i perdius) està tipificat com a delictes penal. Fa dos anys, els agents van sorprendre in fraganti una persona manipulant aquest tipus de trampes en una àrea privada de caça a Granyena de les Garrigues.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar