Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

LA JARC ORGANITZA UNA JORNADA SOBRE GESTIÓ CINEGÈTICA A BERGALa JARC organitza una jornada sobre gestió cinegètica a Berga

20/02/2016
La jornada es farà aquest proper dilluns a partir de les 7 de la tarda al pavelló de Suècia

El Pavelló de Suècia de Berga acollirà aquest dilluns, a partir de les 7 de la tarda, una jornada sobre "Gestió cinegètica i sanitària", organitzada per la JARC. La jornada la presentarà Joan Esteve, president de la territorial de Barcelona del JARC. Manel Raurich, representant de l'Agrupació de societats de caçadors, parlarà seguidament sobre "El paper dels vedats de caça en la lluita contra la proliferació de fauna salvatge".

 

A les 19.40 h, es tractarà sobre "Gestió cinegètica a Catalunya i compatibilització amb l'activitat agrària", amb Josep Maria López Martín, cap de la secció de Biodiversitat i Activitats Cinegètiques dels Serveis Territorials del DAAM. A les 20.10 h serà el torn de "Gestió sanitària a Catalunya de la fauna salvatge", a càrrec de Cristina Massot Berna, cap del Servei de Prevenció en salut animal. La jornada és gratuïta, però cal inscriure's al telèfon 93 889 24 13 o bé a osona2@jarc.cat.

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar