Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

AVANTATGES PELS/PER LES FEDERATS/DES AL STM III SALÓ DE L´ESPORT I TURISME DE MUNTANYAAvantatges pels/per les federats/des al STM III Saló de l´Esport i Turisme de Muntanya

Avantatges pels/per les federats/des al STM III Saló de l´Esport i Turisme de Muntanya

05/02/2016
Tots els federats i federades de qualsevols de les federacions que formen part de la UFEC tindran una promoció en el preu de l’entrada d’un 2x1 presentant el carnet de la Llicència Federativa en vigor i el DNI a la taquilla.

Ens complau comunicar-vos el conveni de col·laboració que s'ha establert entre la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i La Fira de Lleida per a la tercera edició del STM-Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya, que es durà a terme en el recinte firal de Lleida els dies 12, 13 i 14 de febrer de 2016.

 

Aquest conveni es fonamenta en la inquietud per l'esport, la natura i per tot el nostre territori, i la UFEC estarà present amb un estand on es farà difusió de les federacions esportives catalanes i les seves modalitats.

 

El STM-Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya està destinat als usuaris i professionals dedicats als esports en general, les activitats outdoor, els esports de muntanya i al turisme de natura, tots els quals tenen una cita ineludible amb el III STM-Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya, ja que la fira està dedicada a l'esport com enllaç vehicular en el turisme, no hi ha cap altre saló d'aquestes característiques al sud d'Europa.

 

Tots els federats i federades de qualsevols de les federacions que formen part de la UFEC tindran una promoció en el preu de l’entrada d’un 2x1 presentant el carnet de la Llicència Federativa en vigor i el DNI a la taquilla.  

 

Per a més informació sobre el STM podeu visitar la web www.stmlleida.com o contactar a través del correu stm@firadelleida.com o al telèfon d’atenció 973 70 50 04.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar