Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA RUTA DEL CISTER ALERTA A SENDERISTES I CICLISTES DE L´INICI DE LES BATUDES DE SENGLARLa Ruta del Cister alerta a senderistes i ciclistes de l´inici de les batudes de senglar

La Ruta del Cister alerta a senderistes i ciclistes de l´inici de les batudes de senglar

02/01/2016

La Ruta del Cister ha volgut alertar als senderistes i ciclistes que tinguin previst fer sortides en aquesta zona que hi han començat les batudes per caçar porcs senglars. Per aquest motiu, l´ens ha informat que abans de sortir a la muntanya cal estar ben assabentat de si hi ha cacera i consultar als ajuntaments si han donat algun permís per poder evitar les zones afectades.

 

En aquest sentit, ha recomanat que en períodes de caça i zones de batudes cal mantenir-se allunyat de la zona on es desenvolupa aquesta activitat, utilitzar la pista ampla i evitar els corriols o circular camp a través, així com portar roba vistosa perquè se´ls pugui veure amb facilitat. Finalment, demanen que es respectin els senyals d´avís de batuda i es procuri no passar mai pel camí senyalitzat. També es recomana que, en cas de trobar-se amb caçadors, els preguntin quin tipus de caça fan i quines són les zones segures.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar