Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

EL CATALÀ JORDI MORATÓ REVALIDA EL SEU TÍTOL DE CAMPIÓ D’ESPANYAEl català Jordi Morató revalida el seu títol de Campió d’Espanya

El català Jordi Morató revalida el seu títol de Campió d’Espanya

El català Jordi Morató revalida el seu títol de Campió d’Espanya

18/01/2016
En segon lloc va classificar-se un altre català, David Font

El XXV Campionat d’Espanya de Becada va tirar endavant finalment, sense parar esment a les queixes i al·legacions presentades per diverses autonomies pel canvi en el sistema de participació del reglament d’enguany. Així, dissabte 16 de gener va celebrar-se el Campionat al vedat municipal de Montferrer Castellbó, organitzat per la Real Federación Española de Caza (RFEC), en col·laboració amb la societat de Caçadors i Pescadors de l’Alt d´Urgell.

 

El català Jordi Morató, amb la seva setter anglesa Piua i acompanyat del jutge asturià Luis Rodríguez Luna va proclamar-se campió de nou amb dos becades abatudes amb tres trets, fet que li ha sumat 1.000 punts i entrant a control a les 15:50 hores.

 

Un altre català, David Font, i el seu setter anglès Txico acompanyats pel jutge basc Aitor Esnaola ha quedat segon amb dos becades i entrant el primer a control, però havent disparat cinc trets.

 

I finalment, en tercer lloc, Diego García de La Rioja amb la seva setter anglesa Gora i el jutge valencià Francisco Lloret. Que ha abatut una sola becada d’un sol tret aconseguint 500 punts.

 

La competició va començar tard ja que la nevada de la matinada va fer impossible utilitzar el vedat Bastida Hortons, i l’organització va haver de buscar un lloc alternatiu. Finalment, la prova va desenvolupar-se a les 2.000 hectàrees del vedat social de Montferrer Castellbó.

 

Deixant de banda la nostra disconformitat pel sistema de participació de la normativa d’aquest XXV Campionat d’Espanya de Becades, que ja hem mostrat en les al·legacions publicades a la nostra pàgina web i enviades a la RFEC, volem felicitar molt sincerament a Isaac Morales, Jordi Morató i David Font pel seu gran talent i per la seva fantàstica actuació en aquest campionat. I alhora també volem mencionar que lamentem profundament que el classificat per Girona, Albert Taberner, no hagi pogut participar.   

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar