Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

´EL TERREBLANCH´ DE VALLMOLL FARÀ UNA BATUDA DE SENGLARS A MAS FONTANA I LES PLANES´El Terreblanch´ de Vallmoll farà una batuda de senglars a Mas Fontana i les Planes

15/01/2016

La Societat de Caçadors ´El Terreblanch´ de Vallmoll ha comunicat que aquest dissabte, 16 de gener, i diumenge, dia 17, es faran batudes del senglar a causa de la població excessiva i problemàtica i davant la petició reiterada dels propietaris del terme del vedat T-10023. Aquestes batudes afectaran a la zona de les urbanitzacions Mas Fontana i les Planes. Per part de l'associació es col·locaran cartells informatius i es realitzaran els controls necessaris durant les batudes.    

 

L'increment de la població de senglars no és sols un problema tant pel que fa l'equilibri ecològic dels espais naturals i perquè s'acosten cada cop més a zones poblades sinó també en els danys que fan en els camps, collites i instal·lacions agrícoles. A més, en determinades zones, els senglars arriben a provocar una mitjana d´un accident de trànsit diari.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar