Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

MODIFICACIONS AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CAÇA MENOR I CANVI DE DATA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYAFederació Catalana de Caça 01/10/2013

Des de la Real Federación Española de Caza y mitjançant el delegat nacional de Caça Menor amb gos, el senyor Eduardo Cornejo Salazar, ens han fet arribar una sèrie de modificacions d’aquesta modalitat de caça, així com les noves Regles Tècniques. Tot seguit transcrivim la informació que se’ns va comunicar:

 

Publicadas las nuevas "Reglas Técnicas de Caza Menor con Perro"

Con fecha 8 de mayo fueron aprobadas por la Comisión Delegada de la RFEC las nuevas reglas técnicas de caza menor con perro que incluyen modificaciones sustanciales respecto de las anteriores y a las que se deben adaptar todas las pruebas que comprende el Campeonato de España de Caza Menor con Perro.

En breve será incluido como "Anexo" el nuevo formato de la ficha de capturas para que pueda ser utilizado en los diferentes niveles del Campeonato de España.

A principios del mes de septiembre se publicarán las normas que regirán el Campeonato de España para el 2013 y que como novedad más significativa incluyen la celebración de dos pruebas semifinales como fase anterior a la Final Nacional.

 

Campeonato de España Femenino de Caza Menor con Perro

A principios del mes de septiembre y con la publicación de las normas generales del Campeonato de España para el 2013, será publicado para su promoción y fomento desde las Federaciones de Caza Autonómicas la celebración del Campeonato de España Femenino de Caza Menor con Perro.

 

Modificación del "Calendario de Competiciones"

Con la aprobación de las nuevas "Reglas Técnicas de Caza Menor con Perro" se hace necesario modificar el calendario de competiciones, por lo que se insta a las Federaciones de Caza Autonómicas para que adecuen la celebración de sus campeonatos de caza menor  a las siguientes fechas:

- Campeonatos Autonómicos: hasta el 10 de noviembre.

- Fase semifinal: 23 de noviembre.

- Final Campeonato de España: 6 y 7 de diciembre.

 

Com a conseqüència d’aquests canvis, ens hem vist obligats a modificar la data del Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos que havia de celebrar-se el 16 de novembre i per tant quedava fora de termini. Amb el vist-i-plau del responsable de Competicions de la Federació Catalana de Caça i dels organitzadors d’aquest any, la Representació Territorial de Terres de l’Ebre i la Societat de Caçadors de Garcia, s’ha canviat la data a dissabte 9 de novembre.   

 

Per més informació, en el document PDF que hi ha a continuació, es podran consultar les Normes Generals i les Regles Tècniques del VL Campionat d'Espanya de Caça Menor amb gos 2013.Document PDF
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar