Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · BATUDES

BATUDA DE CAÇA DE PORCS SENGLARS ENTRE SABADELL I CASTELLAR DEL VALLÈSBatuda de caça de porcs senglars entre Sabadell i Castellar del Vallès

12/01/2016
L’objectiu és combatre la superpoblació d’aquests animals

La Societat Castellarenca de Caça i Pesca, al costat d’altres entitats de caçadors vallesanes, van dur a terme el passat diumenge una nova batuda de caça autoritzada per reduir l’elevada població de porcs senglars. En aquesta ocasió, la cacera es va situar entre els termes municipals de Castellar del Vallès i Sabadell. Concretament, en els boscos delimitats per les carreteres de Sabadell a Castellar (B-124) i la de Matadepera (BV-1248). Dit d’una altra manera, entre el Punt Blau i el Bosc de Can Deu. La batuda va començar a les 9 i va finalitzar sobre les 14 hores. Van col·laborar en el dispositiu per garantir la seguretat dels usuaris de l'entorn natural efectius de les policies locals de Sabadell i Castellar, Mossos d’Esquadra i membres del cos d’Agents Rurals.


Els agents de la Policia Municipal de Sabadell van col·laborar tallant els accessos a la zona de caça, senyalitzant la zona i impedint l’accés de persones als llocs de caça. No és la primera vegada que es realitzen batudes en aquesta zona. L’objectiu principal és combatre la superpoblació de senglars que fa malbé els camps i que provoca molts accidents de trànsit a la zona del Pont de la Salut i el riu Ripoll.


«Els porcs senglars no són animals salvatges perillosos perquè el que fan és fugir quan detecten persones. Si no estan ferits o no els fas mal, no t’ataquen», afirmen els caçadors. No s’han donat dades dels animals morts.


N.García

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar