Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

SENGLARS AL CAMP D’ESPORTSSenglars al Camp d’Esports

Senglars al Camp d’Esports

Senglars al Camp d’Esports

Senglars al Camp d’Esports

Senglars al Camp d’Esports

23/12/2015
Un ramat format per sis animals es va ‘passejar’ dilluns a la nit per l’avinguda Fleming. En els últims anys n’ha proliferat la presència a les partides de l’Horta

Sorpresos i atònits es van quedar els conductors i vianants que dilluns a la nit van topar amb un ramat de senglars passejant per l’entorn del Camp d’Esports. La presència d’aquests animals salvatges va provocar un important desplegament de Guàrdia Urbana i Mossos, que van conduir els senglars des de l’avinguda Fleming cap als afores de la ciutat. Pel que sembla, els animals s’haurien desorientat per la boira, segons van apuntar experts a SEGRE.

 

La presència de senglars no és habitual en una zona tan cèntrica de la capital del Segrià però sí a les partides de l’Horta, els veïns de les quals han vist com en els últims anys en proliferen els ramats, que provoquen danys als cultius. Per aquesta raó,Agents Rurals, agricultors i caçadors experts formen grups especials d’actuació per caçar senglars, especialment en aquelles zones on no s’acostuma a fer batudes ordinàries.

 

Fins al setembre, mitjançant aquestes actuacions, s’han capturat al Segrià fins a 54 senglars, la majoria dins del terme de la capital (a la Mitjana i les partides de Rufea i Grenyana). En tot el 2014 van ser 72 i es preveu que aquest 2015 la xifra voregi el centenar.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar