Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · BATUDES

POLÈMICA A SANT MARTÍ SARROCA PER LES BATUDES DE CAÇA DE SENGLARSPolèmica a Sant Martí Sarroca per les batudes de caça de senglars

10/12/2015

La decisió de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca de denegnar el permís per tallar camins per fer batudes de caça de porcs senglars no ha estat ben rebuda per la Societat de Caçadors, que ha acusat l’Ajuntament de tenir a partir d’ara la responsabilitat davant dels accidents i desperfectes de cotxe que puguin ocasionar els porcs senglars.


L’alcalde, Antoni Ventura, creu que tallar camins era “un greuge comparatiu cap a altres usuaris de muntanya” i que “la caça no està servint com a mètode perquè no va a l’arrel del problema: les causes del creixement de la població de porcs senglars els últims anys”. També creu que afavoreix els accidents de trànsit ja que “els porcs senglars es veuen obligats a fugir cap a terrenys inexplorats per buscar seguretat”. El batlle proposa que un equip de biòlegs faci un estudi sobre el tema per calcular el cens actual de senglars, el número màxim que pot suportar el municipi segons els recursos naturals del territori i quins mètodes de control no letals es poden fer per controlar els danys causats pels senglars.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar