Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

CAMPIONAT D’ESPANYA DE FALCONERIAFederació Catalana de Caça 09/12/2015
Els nostres representants s’han mostrat molt satisfets amb la feina de les seves aus malgrat no haver pogut fer podi

La RFEC ha celebrat el Campionat d’Espanya de Falconeria aquest pont de la Constitució i la Immaculada. Com ja va sent habitual la localitat que ha allotjat aquesta competició ha estat Osuna, a Sevilla.

 

El campió d’Espanya de Sky Trial ha sigut Miguel Oscar López, amb un falcó híbrid mascle anomenat “Cristiano”. El segon classificat ha estat el campió de 2013 i 2014, Gonzalo Cano, amb “Alegría” el seu falcó híbrid femella. I en tercera posició Manuel Ibáñez de la Cruz, amb “Chiqui” un falcó peregrí mascle.

 

En la VIII Copa de baix vol a ploma d’astors el guanyador ha estat Luis Concepción García, amb el seu astor mascle anomenat “Rey”. La plata ha estat per Manuel Ruiz, amb “Barreñito” un astor mascle i el bronze per Pedro Antonio San Juan amb “Mazinguer” un altre astor mascle.

 

En el cas dels Harris el campió ha estat Miguel Concepción, con una àguila femella anomenada “Violeta”. El segon ha estat Francisco Javier Jiménez, amb una àguila mascle anomenada “Harry Potter”.  I el tercer lloc ha estat per “El Padre” José Amalio.

 

Malgrat que enguany els nostres representants no els ha acompanyat la sort i no han arribat a fer podi, cal fer menció que Thunder, de Rafa Pérez, es va endur el premi al millor picat del Campionat. A més a més, es va classificar en segon lloc per la final, on per desgràcia va quedar desqualificat perquè va haver d’anar a buscar l’au massa lluny i va sobrepassar el temps estipulat per recollir l’animal.  

 

Daniel Illa amb Gamo i Cristobal Marchan amb Mussara s’han mostrat molt contents amb els seus respectius ocells i han quedat encantats amb els seus vols.

 

Enhorabona a tots tres per les vostres actuacions!

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar