Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

DENUNCIATS PER CAÇAR CONILLS AMB PARANYS ALS AFORES DE VICDenunciats per caçar conills amb paranys als afores de Vic

10/11/2015
Els Agents Rurals han denunciat dues persones per caçar conills amb paranys a Vic. També han denunciat una granja de Muntanyola per haver gestionat incorrectament la runa d´un enderroc

Els Agents Rurals han denunciat dues persones per practicar caça il·legal de conills a Vic, entre el Puig dels Jueus i el Tossell. A més, també han decomissat una vintena de paranys i altres materials que feien servir els caçadors, de nacionalitat xinesa.Segons han explicat els agents a EL 9 NOU I EL 9 TV, investigaven la zona des de fa dies, després d´haver rebut queixes de ciutadans que habitualment hi passegen els gossos. En alguns casos els animals s´havien arribat a enganxar amb les trampes. N´hi havia de dues tipologies: unes amb topall, en què els conills quedaven agafats, però no morien; i altres sense topall, la qual cosa significa que acabaven escanyats. Els agents tenen la hipòtesi que alguns dels conills eren per menjar, mentre que els altres s´haurien atrapat per cria. A banda de la denuncia administrativa, estan a l´espera de si el fiscal considera el cas un delicte contra la fauna.

 

I d´altra banda, aquesta setmana els Agents Rurals també han denunciat una granja del terme municipal de Muntanyola per haver gestionat incorrectament 40 tones de runa d´un enderroc. Les obres a l´explotació s´havien fet seguint la llicència, però a l´hora de tractar els residus, -a banda de les uralites, que sí que es van lliurar a una empresa especialitzada-, no es va seguir el procediment de triar-los ni esmicolar-los. Els Agents Rurals han passat la denuncia a l´Agència de Residus, que suposadament obrirà un expedient i obligarà a tractar correctament les runes de l´enderroc.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar