Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA INFORMA QUE S’ANUL·LA EL CURS DE JUTGES DE FALCONERIALa Federació Catalana de Caça informa que s’anul·la el Curs de jutges de Falconeria

La Federació Catalana de Caça informa que s’anul·la el Curs de jutges de Falconeria

La Federació Catalana de Caça informa que s’anul·la el Curs de jutges de Falconeria

La Federació Catalana de Caça informa que s’anul·la el Curs de jutges de Falconeria

11/11/2015
L’organització del Campionat de Catalunya de Falconeria ha tancat inscripcions i farà el sorteig de l’ordre de sortides dissabte al vespre per poder quedar directament al camp de vol diumenge a les 7:45 hores

La Federació Catalana de Caça lamenta informar que finalment s’anul·la el curs de jutges de Falconeria que havia posat en marxa ja que no s’ha arribat al mínim establert de deu participants inscrits.

 

La Federació està oberta a engegar un altre curs si de cara al futur torna a haver-hi veritable interès i s’assoleix la quota mínima d’inscripcions.  

 

Per altre banda, el Campionat de Catalunya de Falconeria segueix endavant i ja s’han tancat les inscripcions amb una bona participació. Des de la organització s’ha fet un petit canvi amb l’objectiu d’agilitzar el Campionat. El delegat i els jutges faran el sorteig de l’ordre de sortida el dissabte a la tarda/vespre a Besalú i comunicaran els resultats a tots els participants. Si algú vol venir la nit anterior a veure el sorteig només cal que truqui al despatx al 93 319 10 66. De manera que diumenge al matí, tothom sabrà quina posició li ha tocat i quedem tots directament al camp de vol a les 7:45 del matí. D’aquesta manera intentarem no retardar l’inici del campionat i començar ben d’hora per acabar a una hora prudent al migdia.

 

Adjuntem els plànols de la zona, on veureu que està senyalitzat el Bar que va ser el punt de trobada de l’any passat. Enguany quedem directament al camp de vol però podeu utilitzar el Bar com a punt de referència per arribar-hi.

 

Ens veiem diumenge!

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar