Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CURSOS I FORMACIÓ

EXITOSA FORMACIÓ PER A JUTGES AUTONÒMICS EN LA MODALITAT DE SANT HUBERTExitosa formació per a jutges autonòmics en la modalitat de Sant Hubert

Exitosa formació per a jutges autonòmics en la modalitat de Sant Hubert

16/04/2024
El passat cap de setmana, la localitat de Sant Fruitós va esdevenir el marc de la celebració de dues jornades formatives adreçades a la formació de jutges autonòmics i reciclatge del reglament per a competidors

Aquesta jornada formativa, organitzada per la Federació Catalana de Caça amb la col·laboració del “Colegio de Jueces y Árbitros de la RFEC” i la “Escuela Española de Caza”  va tenir lloc, amb un notable èxit organitzatiu i de partipació, a la localitat del de Sant Fruitós de Bages els passats 13 i 14 d’abril. Una profitosa jornada, que ben segur iservirà per incrementar el planter de jutges autonòmics en aquesta tradicional modalitat de caça.

 

El nostre agraïment als assistents i a totes les persones encarregades de l’organització del curs; en especial, als formadors Eulogio Martín (president del col·legi de jutges de la Real Federación Española de Caza), i Faustino Alonso (delegat estatal de jutges de Sant Hubert i gossos de mostra i jutge internacional) per la seva expertesa i pedagogia a l'hora de transmetre els seus coneixements als participants en aquestes jornades formatives. 

  

Una jornada teòrica i una altra tècnica

 

El curs va constar de dues jornades, la primera, el dissabte 13 d’abril, de caràcter teòrica; mentre que la del diumenge es va dedicar a fer les pràctiques de camp sobre enjudiciament i valoració del binomi caçadors-gos en competició.

 

Aquesta formació es va adreçar a caçadors i caçadores interessats en fer la formació per a jutges autonòmics i a tots els interessat en posar al dia i actualitzar els seus coneixements sobre aquesta competició.

 

El nostre agraïment a la Real Federación Española de Caça, al Colegio de Jueces y Árbitros de la RFEC i la Escuela Española de Caza col·laboradors amb la Federació Catalana de Caça en l’organització d’aquesta formació. Gràcies també a Cándido Pérez, delegat de fires de la Federació pel seu compromís i suport en l’organització de la jornada, així com a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

 

 

 


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar