Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CAMPIONATS

CREVILLENT CORONA ASIER ARRIZABALAGA COM A CAMPIÓ D'ESPANYA DE CAÇA MENOR AMB GOS 2023Crevillent corona Asier Arrizabalaga com a campió d'Espanya de Caça Menor amb Gos 2023

Crevillent corona Asier Arrizabalaga com a campió d'Espanya de Caça Menor amb Gos 2023

Crevillent corona Asier Arrizabalaga com a campió d'Espanya de Caça Menor amb Gos 2023

04/12/2023
Josep Maria Sanfeliu, representant català en aquesta competició, duta a terme aquest diumenge, va finalitzar la seva participació a la prova ocupant la desena posició

El basc es va imposar en una ajustada final al castellanomanxec Rafael Martínez i al castellanolleonès David Pascual a la 54 edició de la prova reina de la RFEC disputada a la localitat alacantina. La prova, que va començar a les 8.30 hores del matí segons l'horari previst, va estar caracteritzada per una màxima igualtat i la bravura i dificultat de les perdius del vedat muntanyós de Crevillent, on Asier Arrizabalaga va assolir una puntuació final de 2.200 punts, seguit per els 2.150 de Rafael Martínez (Castella la Manxa) i els 1.650 de David Pascual (Castella i Lleó). El lleidatà Josep Maria Sanfeliu va finalitzar la seva partipació en aquesta LIV edició del Campionat d'Espanya de Caça Menor amb gos desè amb 800 punts.

 

Arrizabalaga va aconseguir aquesta puntuació després d'abatre quatre perdius, mentre que Martínez va aconseguir tres perdius més dos conills. Al tercer calaix del pòdium ha pujat David Pascual, després d'abatre tres perdius i arribar al control a les 14.10 hores, cosa que li va servir per superar tres caçadors més que van obtenir la mateixa puntuació i van entrar al control minuts més tard.

 

Després d'una jornada de més de sis hores de caça per les prop de 2.500 hectàrees del vedat alacantí, els vint-i-set finalistes han aconseguit abatre un total de trenta-tres perdius i vint-i-un conills, que han captivat els més de 600 espectadors que s'hi han acostat a presenciar la prova reina del calendari esportiu de la RFEC.

 

El campió d'Espanya de Caça Menor Adaptada del 2023, Jorge Montero, que va ser convidat per l'organització per participar a la prova sense opció a títol, no va poder abatre cap peça en un dels vedats més exigents i difícils de la península.

 


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar