Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA FCC PUBLICA UN VIDEO DE CARÀCTER PEDAGÒGIC EN EL MARC DE LA CAMPANYA 'AL MEDI NATURAL LA SEGURETAT ÉS COSA DE TOTS'La FCC publica un video de caràcter pedagògic en el marc de la campanya 'Al medi natural la seguretat és cosa de tots'

15/09/2023
La Federació Catalana de Caça ha editat un video, per mostrar d'una manera molt gràfica i clara la importància de respectar els senyals i indicacions de batuda de caça.

A la Federació Catalana de Caça estem implicats de ple en aconseguir que durant les nostres jornades de caça el medi natural sigui un espai per a tothom; per això volem compartir avui el spot que hem elaborat dins la nostra campanya Al medi natural, la seguretat és cosa de tots.
 
 

Us convidem donar la màxima difussió a aquesta campanya i a compartir el video a les vostres xarxes socials (també el trobareu a les nostres)  acompanyat del text que hem preparat a continuació i ens etiqueteu:

 

“Al medi natural, amb respecte mutu, totes les activitats que es realitzen poden ser compatibles. Al medi natural, la seguretat és cosa de tots

 

 drive.google.com/file/d/1DVzPiN0bIZ-WS5j...

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar