Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · 

LA CABRERA ACOLLIRÀ EL IV CAMPIONAT D’ESPANYA DE FIELD TARGETCartell Campionat Estatal

Cartell Campionat Estatal-Dades

22/05/2023
Els millors tiradors/es de Field Target a les modalitats de PCP i pistó es donaran cita els dies 3 i 4 de juny a la localitat madrilenya de La Cabrera per participar a la quarta edició d’aquesta prova, que ja ha obert les seves inscripcions.

En poc més d’una setmana, la població de La Cabrera, a la comunitat de Madrid, esdevindrà el marc de celebració d’aquest IV Campionat de Field Target que, tot i la seva “joventut”, és una de les competicions amb major progressió pel que fa al nombre de participants, tant homes com, especialment, dones.

 

Tot el nostre ànim i suport a la representació catalana en aquesta nova edició del Campionat, on tindrem la presència de Salvador Pérez, un dels “veterans” de la competició i actual Campió de Catalunya de PCP, d’Alejandro Torreira i Juan Carlos Cobo. D’altra banda, ens representaran Ferran Manzano, que va pujar al més alt del pòdium a la modalitat de Pistó, i pel que fa a les dones, comptarem amb Terezinha Pereira, qui va obtenir el títol de Campiona de Catalunya de FT – PCP dones el passat mes d’abril.

 

El campionat es regirà per l’actual reglament de competicions de la Federación Española, del que transcrivim els punts més importants:

 

NORMAS GENERALES

La organización de la prueba corresponde a la RFEC conjuntamente con la Federación Madrileña de Caza y se celebrará en La Cabrera (Madrid), en el Campo de Tiro de la Asociación Zona Centro de Field Target (AZCFT), los días 3 y 4 de junio de 2023.

El Campeonato se desarrollará de acuerdo con las Reglas Técnicas Vigentes (www.fecaza.es) y las normas complementarias incluidas en esta Resolución.

Los y las deportistas deberán estar en posesión y presentar la siguiente documentación:

- Copia del DNI en vigor.

- Copia de la licencia federativa en vigor.

- Copia del Seguro de responsabilidad Civil de Competición con cobertura mínima de 600.000 €.

- Copia del justificante de ingreso de la inscripción.

 

NORMAS DE PARTICIPACIÓN

La inscripción se llevará a cabo en formato abierto, pudiendo participar todas las personas interesadas que cumplan los requisitos establecidos. El plazo de inscripción en las Federaciones Autonómicas finaliza el viernes 26 de mayo, debiendo remitir éstas a la RFEC los listados de deportistas inscritos antes del día 29 de mayo.

Para constituir una categoría deben inscribirse al menos 4 deportistas pertenecientes a la misma, también se podrán inscribir equipos autonómicos de PCP con 4 tiradores como máximo y 3 tiradores como mínimo y de Pistón con 3 tiradores como máximo y 2 tiradores como mínimo.

La competición se llevará a cabo con potencia internacional (<16,2 Julios), aun cuando se puede participar fuera de competición y por libre con potencia nacional (

 

L’import de la inscripció és de 75€ per participant. Recordar que el butlletí d’inscripció s’han de fer arribar al correu fieldtarget.catalunya@gmail.com i el pagament es fa directament al número IBAN de la RFEC, que trobareu al butlletí d’inscripció.

 

Des de la FCC volem desitjar molta sort als nostres tiradors i tiradores, i que gaudiu molt del campionat.

 Bulletí inscripció IV Campionat Espanya Field Target 2023

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar