Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · 

COMUNICAT OFICIAL DE TRANSPARÈNCIA DEL BALANÇ ECONÒMIC COMPETICIONSComunicat oficial

19/05/2023

Des de la Federació Catalana de Caça volem posar a l’abast de tots els nostres federats i federades la informació econòmica corresponent als campionats de Catalunya que organitzem des de la Federació, per tal d’evitar supòsits i certes informacions poc fidedignes amb les que ens estem trobant.

 

De la mateixa manera, la FCC presenta anualment a l’Assemblea General Ordinària el seu balanç econòmic, auditat prèviament, corresponent a l’any acabat i el pressupost de l’any en curs, en el que també s’inclou la part de les competicions, pel que aquesta és sempre una informació a l’abast dels federats i federades, i completament transparent.

 

Però, per tal que no hi hagi dubtes, adjuntem el document de la subvenció atorgada per Esports per fer front a les competicions autonòmiques i estatals, així com el document del balanç econòmic de competicions 2022. Aquesta subvenció, juntament amb la que atorga Mutuasports a cada Representació Territorial, són les úniques que rep la FCC per poder celebrar campionats.

 

Addicionalment, us informem que la despesa en competicions només de les Representacions Territorials corresponents a l’any 2022 va ser de 39.665,71€, i l’ingrés total va ser de 30.284,38€. En suma, la FCC i les seves cinc Representacions Territorials, l’any 2022 van invertir 95.856,55€ i van ingressar 65.976,38€ per totes les competicions, tant territorials, com autonòmiques i estatals.

 

Concretament, la FCC subvenciona a tots els campions i campiones dels campionats de Catalunya que organitza per a què puguin participar a les competicions estatals en representació catalana (subvenció que inclou inscripció, allotjament i quilometratge), fet que va suposar una despesa total de 29.092,43€ el passat 2022.

 

Degut al resultat negatiu entre ingressos i despeses, la Junta Directiva ha hagut de prendre mesures per tal de pal·liar aquest decalatge, augmentant els preus de les inscripcions per tal de fer sostenibles les pròpies competicions. Sabem que és una decisió que no agradarà a tothom, pel que considerem molt important explicar-ne les raons a tots el federats i federades.

 

Us volem recordar que la FCC està sempre a la vostra disposició per respondre i resoldre dubtes, i per escoltar aquelles propostes i iniciatives que tots els que en formeu part vulgueu fer. Però la queixa i l’insult per se, i la falta de rigor i veracitat de certs comentaris, no serveixen per construir una Federació com la que tots i totes ens mereixem.

 

Nosaltres seguirem treballant cada dia per tots i cadascú de vosaltres, els més de 39 mil federats que sou l’esperit de la FCC.Subvenció Esports 2022 & Balanç Competicions 2022

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar