Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

20 DE MARÇ DE 2022, UNA DATA HISTÒRICA PER LA DEFENSA DE LA CAÇA20 de març de 2022, una data històrica per la defensa de la caça

20/03/2023
Més de 5.000 caçadors i caçadores de Catalunya es van desplaçar fins a Madrid per participar en la manifestació més gran de la història del món cinegètic en defensa de la caça

Avui es compleix un any de la gran manifestació celebrada a Madrid en defensa de la caça, l’agricultura, la ramaderia, el món rural, la seva cultura i tradicions. Un any on més de mig milió de caçadors i caçadores de tot l’estat van conformar una gran marea taronja de més de 5 quilòmetres de justa, necessària i respectuosa reivindicació cívica en defensa del legítim dret a caçar.

 

 

 

Aquest dilluns celebrem un any d’aquesta fita on els caçadors i caçadores de Catalunya es van pujar per milers en autobusos per fer un viatge de més de 500 quilòmetres per arribar a la Gran Via Madrilenya i dir Visca la Caça, Si a la Caça, la Caça és Vida. Fet i fet, al voltant de 5.000 persones de tots els àmbits cinegètics: caçadors i caçadores de totes les edats,  de menor i major, falconers, arquers, ocellaires... per representar i defensar al món caçador de Catalunya en aquesta històrica jornada reivindicativa. Sincerament, les paraules es queden curtes per agrair el seu compromís i esforç.

 

Sens dubte, una diada que restarà en la memòria col·lectiva de tothom que va manifestar-se a Madrid en contra de la prohibició de la caça d’espècies cinegètiques com la tórtora, de la prohibició  del plom; a  favor de la recuperació del silvestrisme, de la caça als parcs naturals, de la promoció i defensa de l’activitat cinegètica com  una eina clau a nivell econòmic, ecològic i social... En contra del Reial Decret de Nuclis Zoològic, de la Llei de Protecció i Drets dels Animals, clarament condicionada al seu redactat pels col·lectius animalistes i ecologistes, cada vegada més allunyats de la realitat del món rural i de les seves necessitats i mancances.

 

Un any després s’han aconseguit algunes de les nostres reivindicacions; per altres encara queda molt lluita per endavant i molt camí per recórrer i, si es cau, tornar a sortir al carrer en un nova gran marea taronja per manifestar-nos i defensar els nostres legítims drets i interessos

 

Un any després us volem transmetre, una vegada més, el nostre agraïment, reconeixement i respecte.

 

PER TOT

PER TANT

MOLTES GRÀCIES

SOU MOLT GRANS

 


 

 

20 de marzo de 2022, una fecha histórica para la defensa de la caza

 

Hoy se cumple un año de la gran manifestación celebrada en Madrid en defensa de la caza, la agricultura, la ganadería, el mundo rural, su cultura y tradiciones. Un año en el que más de medio millón de cazadores y cazadoras de todo el estado conformaron una gran marea naranja de más de 5 kilómetros de justa, necesaria y respetuosa reivindicación cívica en defensa del legítimo derecho a cazar.

 

Hoy celebramos un año de este hito donde los cazadores y cazadoras de Cataluña se subieron por miles en autobuses para realizar un viaje de más de 500 kilómetros para llegar a la Gran Vía Madrileña y decir Visca la Caça, Si en la Caza, la Caza es Vida. De hecho, alrededor de 5.000 personas de todos los ámbitos cinegéticos: cazadores y cazadoras de todas las edades, de menor y mayor, halconeros, arqueros, pajareros... para representar y defender al mundo cazador de Cataluña en esta histórica jornada reivindicativa. Sinceramente, las palabras se quedan cortas para agradecer su compromiso y esfuerzo.

 

Sin duda, una jornada que permanecerá en la memoria colectiva de todo el mundo que se manifestó en Madrid en contra de la prohibición de la caza de especies cinegéticas como la tórtola, de la prohibición del plomo; a favor de la recuperación del silvestrismo, de la caza en los parques naturales, de la promoción y defensa de la actividad cinegética como una herramienta clave a nivel económico, ecológico y social... En contra del Real Decreto de Núcleos Zoológico, de la Ley de Protección y Derechos de los Animales, claramente condicionada a su redactado por los colectivos animalistas y ecologistas, cada vez más alejados de la realidad del mundo rural y sus necesidades y carencias.

 

Un año después se han logrado algunas de nuestras reivindicaciones; para otras todavía queda mucha lucha por delante y camino por recorrer y, si es necesario, volver a salir a la calle en una nueva gran marea naranja para manifestarnos y defender nuestros legítimos derechos e intereses

 

Un año después queremos transmitiros una vez más, nuestro agradecimiento, reconocimiento y respeto.

 

POR TODO

POR TANTO

MUCHAS GRACIAS

SOIS MUY GRANDES


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar