Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CAMPIONATS

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FIELD TARGETObertes les inscripcions per al Campionat de Catalunya de Field Target

16/03/2023
La localitat lleidatana de Borges Blanques acollirà el proper 16 d’abril la celebració d’aquesta competició, que es durà a terme a les modalitats de PCP i Pistó

Organitzada per la Federació Catalana de Caça i l ‘Associació de FT Ponent, el diumenge 16 d’abril les Borges Blanques (Pla del Fallivé -APC 10081 de la Societat de Caçadors de les Borges Blanques) serà l’escenari de la celebració d’una nova edició del Campionat de Catalunya de Field Target; una modalitat de tir que cada vegada compta amb més participants.

 

Prova classificatòria per al Campionat d’Espanya

La trobada constarà de dos proves. D’una banda, la Competició Autonòmica classificatòria per al Campionat d'Espanya de Field Target, que es durà a terme a Zafra-Extremadura el 3 i 4 de juny,  adreçada a tots els federats/des de la FCC que opten a Campió Autonòmic de Catalunya i posterior representació al “Campeonato de España de Field Target 2023”. D’altra, la Competició Mixta, oberta a tots els federats/des de la FCC i d'altres comunitats en qualitat de convidats.

 

Competició

Tota la competició es desenvoluparà d’acord amb les normes tècniques de la modalitat i que estan recollides al reglament aprovat de la RFEC a les categories de PCP General i Pistó General.

 

El Jutge principal i Jurat de Competició són determinats per la Federació Catalana de Caça i l’Associació FT Ponent, segons l’article 7.2 del reglament.

 

La competició començarà a les 09.00 del mati amb el registre i validació dels participants.

 

Inscripcions

Els i les interessades en participar en aquesta competició hauran de formalitzar la seva inscripció –data límit per fer-ho el dijous 6 d’abril- enviant un correu electrònic a fieldtarget.catalunya@gmail.com  amb la següent documentació:

  • Butlletí d’inscripció degudament emplenat.
  • Llicència federativa en vigor.
  • Rebut transferència bancaria.
  • DNI

 

Cal recordar que per participar és imprescindible comptar amb la llicència federativa en vigor, amb assegurança amb una cobertura mínima de RC de 600.000 €, així com la targeta d’armes.

 

El preu de la inscripció és de 40 € (que inclou el dinar de germanor a celebrar en acabar la competició) que s’hauran d’abonar mitjançant transferència bancària al compte de la Federació Catalana de Caça ES32 2100 0884 10 02 00209289

  

El nostre agraïment a totes les persones i entitats que faran possible aquesta competició, amb menció especial per a Mutuasport, la Societat de Caçadors de Borges Blanques, Tarrós pintures i decoració, Som Bargalló, Espina, unpocodeoxido.com, Carabinas i Visores, Espina Armeria Alberto, Gamo, Tallers GGB i Prohabitec

 

 

 www.federcat.com/tramitacio.php?idp=85&i...

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar