Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · IMPORTANT

FEROX, LA NOVA XARXA SOCIAL EXCLUSIVA PER ALS CAÇADORS I CAÇADORESFEROX, la nova xarxa social exclusiva per als caçadors i caçadores

31/01/2023
Ferox és una innovadora plataforma d'interacció social APP dedicada únicament i exclusiva al món de la caça

Aquest 2023, un grup de joves han decidit apostar pel futur de la caça, motivats pel seu amor i sostenibilitat cap a aquesta. Ens expliquen que igual que en molts altres sectors, el món de la caça ha d'adaptar-se a la nova realitat social, i també fer els passos necessaris en matèria de digitalització. Per això, han creat un espai estructurat com a comunitat, batejat amb el nom de FEROX: innovadora plataforma d'interacció social dedicada ÚNICA i EXCLUSIVAMENT al món de la caça.

 

Tal com han detallat en un comunicat, a FEROX es promou i impulsa la investigació, l'educació i la gestió cinegètica responsable i sostenible a través de manuals de bones pràctiques, perquè no només els caçadors, sinó que tota la societat conegui i entengui la importància del nostre sector.

 

FEROX uneix en una mateixa plataforma tots els agents implicats a la comunitat cinegètica. Un sistema on el caçador se senti lliure; sense la por, la censura o el boicot que de vegades es genera a altres xarxes socials, ja que a FEROX, tots compartim els mateixos valors i aficions.

 

Tot i això, FEROX anima a seguir mantenint presència a les xarxes socials generalistes, però alhora, proporciona una plataforma segura on poder estructurar-nos.

 

Es tracta d'una app totalment gratuïta disponible a IOS i ANDROID, on pots:

  • Visualitzar el millor contingut multimèdia cinegètic, estar al corrent de les notícies més rellevants del sector, conèixer els millors productes i ofertes de caça, i com sempre, adaptant-se a les teves necessitats.
  • Compartir les teves aventures i experiències cinegètiques.
  • Aprendre sobre les diferents espècies, modalitats i equipaments de caça.
  • Participar en nombrosos sorteigs a través del nostre sistema de gamificació.

 

I MOLTES ALTRES COSES MÉS!

 

No t'ho perdis i accedeix en 3 senzills passos a la comunitat de caça i camp més gran. Si vols saber-ne més, entra a la seva web clicant a feroxapp

 


 

FEROX, la nova xarxa social exclusiva per als caçadors i caçadores

 

Ferox es una innovadora plataforma de interacción social dedicada única y exclusivamente al mundo de la caza

 

La Real Federación Española de Caza (RFEC) ha lanzado su perfil profesional en Ferox, una nueva red social para los cazadores que pretende ser una innovadora plataforma de interacción social dedicada única y exclusivamente al mundo de la caza.

 

Este 2023, un grupo de jóvenes han decidido apostar por el futuro de la caza, motivados por su amor y sostenibilidad hacia la misma. Nos cuentan que al igual que en otros muchos sectores, el mundo de la caza debe adaptarse a la nueva realidad social, y también dar los pasos necesarios en materia de digitalización.  Para ello, han creado un espacio estructurado como comunidad, bautizado con el nombre de FEROX: innovadora plataforma de interacción social dedicada ÚNICA y EXCLUSIVAMENTE al mundo de la caza.

 

Tal y como han detallado en un comunicado, en FEROX se promueve e impulsa la investigación, la educación y la gestión cinegética responsable y sostenible a través de manuales de buenas prácticas, para que no solo los cazadores, sino que toda la sociedad conozca y entienda la importancia de nuestro sector.

 

FEROX auna en una misma plataforma a todos los agentes implicados en la comunidad cinegética. Un sistema donde el cazador se sienta libre; sin el miedo, la censura o el boicot que a veces se genera en otras redes sociales, ya que en FEROX, todos compartimos los mismos valores y aficiones.

 

No obstante, FEROX anima a seguir manteniendo presencia en las redes sociales generalistas, pero al mismo tiempo, proporciona una plataforma segura donde poder estructurarnos.

 

Se trata de una app totalmente gratuita disponible en IOS  ANDROID, en la cual puedes;

 

  • Visualizar el mejor contenido multimedia cinegético, estar al tanto de las noticias más relevantes del sector, conocer los mejores productos y ofertas de caza, y como siempre, adaptándose a tus necesidades.
  • Compartir tus aventuras y experiencias cinegéticas.
  • Aprender sobre las diferentes especies, modalidades y equipamientos de caza.
  • Participar en numerosos sorteos a través de nuestro sistema de gamificación.

 

¡Y MUCHAS OTRAS COSAS MÁS!

 

No te lo pierdas y accede en 3 sencillos pasos a la mayor comunidad de caza y campo. Si quieres saber más, entra en su web clicando en feroxapp


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar