Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · IMPORTANT

HOMOLOGACIÓ OFICIAL DE TROFEUS DE CAÇA A LA RT. BARCELONAcartell homologació bcn 11_2022

24/11/2022
El pròxim 29 de novembre, les oficines de la Territorial de Barcelona acolliran una nova sessió d'homologació de trofeus de caça a càrrec de la Comissió d'Homologació de Trofeus de Caça de Catalunya oberta a tots/es els caçadors/es de la Territorial, int

Des de la Federació Catalana de Caça, amb la col·laboració de les diferents Representacions Territorials, hem organitzat tot un seguit de sessions on, els interessats/des, podran portar els seus trofeus per ser homologats, si escau, de manera oficial per part dels membres de la Comissió d'Homologació de Trofeus de Caça de Catalunya.

Sessió d'homologació a les oficines de la Federació de Barcelona

A partir de les 11.00 hores del dimarts 29 de novembre les oficines de la Representació Territorial de la FCC a Barcelona (C. Domenech i Montaner, 20. 08205 Sabadell) acolliran aquesta jornada d'homologació. Tots els interessats podran portar els seus trofeus –preferiblement de la representació, amb el benentès que, més endavant, es repetirà aquest procés a les altres representacions- per la seva homologació.
Els trofeus homologats es podran recollir el mateix dia.
Tots els interessats/des podran observar in situ com els membres de la comissió fan l'homologació –sempre respectant les distàncies i sense interferir en la seva tasca-.

Aprofitem aquesta comunicació per agrair l'esforç dels membres de la Comissió, que per donar més facilitats al col·lectiu faran aquestes homologacions a les diferents territorials.


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar