Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · FALCONERIA

GRAN ACTUACIÓ DELS REPRESENTATS CATALANS AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE 'ALTANERIA' AMB UN PRIMER LLOC PER A RICARDO MORAN I UNA SEGONA POSICIÓ PER A JONATHAN ALONSOGran actuació dels representats catalans al Campionat d'Espanya de 'Altaneria' amb un primer lloc per a Ricardo Moran i una segona posició per a Jonathan Alonso

Gran actuació dels representats catalans al Campionat d'Espanya de 'Altaneria' amb un primer lloc per a Ricardo Moran i una segona posició per a Jonathan Alonso

24/01/2022
Moran es va proclamar campió d'Espanya en Sky Trial, mentre que Jonathan Alonso es va fer amb la segona posició en la modalitat de 'Altaneria' amb gos de mostra, en aquesta competició duta a terme el passat cap de setmana a Llerena (Extremadura).

Ricardo Morán, en la modalitat d'Sky Trial, i Francisco Rodero, en la modalitat de 'Altaneria' amb gos de mostra, es converteixen en els nous campions d'Espanya d'Altaneria 2021. 

La localitat pacense de Llerena va coronar el passat cap de setmana als nous campions d'Espanya d'Altaneria 2021, després d'un cap de setmana de vols espectaculars en què s'han donat cita 46 falconers de tot l'estat, i els seus ocells. La nostra més cordial enhorabona a tots els participants amb especial significació per als representants catalans.

 

En la modalitat de Sky Trial, el català Ricardo Morán Hernández, amb la seva au 'Tiritas', es va proclamar campió d'Espanya amb 52,5 punts després d'una ajustada final en què van completar el pódium el madrileny Ignacio Figaredo Ongil i la seva au 'K2 ', amb 50 punts, i l'andalús Teodomiro Caballero Expósito i 'Berto', amb 44,5 punts.

 

En la modalitat d'Altaneria amb Gos de Mostra,  el castellanolleonès Francisco Rodero Hernández i la seva au 'Catalina', amb 66 punts,  van pujar al més alt del pòdium seguits del català Jonathan Alonso Maldonado i 'Vitautas', amb 62 punts.  Completant la classificació el també castellanolleonès Francisco Mijangos Ábalos amb 'Axterix' i 39 punts.

 

El campionat, supervisat pel delegat Nacional de Cetrería, Evaristo Rodríguez, va comptar amb una gran participació i un comportament excel·lent de tots els esportistes que  van oferir grans moments amb els seus falcons al públic assistent a la prova.

 

Durant el lliurament de premis també es va reconèixer amb la medalla a l'Esportivitat de Mutuasport al falconer José María Vázquez, del qual se n'ha destacat el comportament exemplar amb la resta de participants i la seva col·laboració durant la competició.

 


 

Gran actuación de la representación catalana en el Campeonato de España de Altanería con un primer puesto para Ricardo Moran y una segunda posición para Jonathan Alonso


Moran se proclamó campeón de España de Altanería, en la modalidad de Sky Trial, mientras que Jonathan Alonso se hizo con la segunda posición en la modalidad de Altanería con perro de muestra, en la prueba celebrada el pasado fin de semana en la localidad pacense de Llerena. 

 

La localidad pacense de Llerena coronó a los nuevos campeones de España de Altanería 2021, tras un fin de semana de vuelos espectaculares en el que se han dado cita 46 cetreros de todo el estado  y sus aves. En la modalidad de Sky Trial, el catalán Ricardo Morán Hernández, con su ave ‘Tiritas’, se proclamó campeón de España con 52,5 puntos tras una ajustada final en la que completaron el pódium el madrileño Ignacio Figaredo Ongil y su ave ‘K2’, con 50 puntos, y el andaluz Teodomiro Caballero Expósito y ‘Berto’, con 44,5 puntos.

 

En la modalidad de Altanería con Perro de Muestra, se subió a lo más alto del pódium el castellanoleonés Francisco Rodero Hernández y su ave ‘Catalina’, con 66 puntos, seguido del catalán Jonathan Alonso Maldonado y ‘Vitautas’, con 62 puntos, y completando la clasificación el también castellanoleonés Francisco Mijangos Ábalos con ‘Axterix’ y 39 puntos.

 

El campeonato, supervisado por el delegado Nacional de Cetrería, Evaristo Rodríguez, contó con una gran participación y un comportamiento excelente de todos los deportistas que ofrecieron grandes lances al público asistente a la prueba.

 

Durante la entrega de premios también se reconoció con la medalla a la Deportividad de Mutuasport al cetrero José María Vázquez, del que se ha destacado su comportamiento ejemplar con el resto de participantes y su colaboración durante la competición.

 

 

 

 

 

 

 


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar