Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · 

EL 20 DE MARÇ TOTS I TOTES A MADRID EN DEFENSA DE LA CAÇA, L’AGRICULTURA,LA RAMADERIA, EL MÓN RURAL, LA SEVA CULTURA I TRADICIONSEl 20 de març tots i totes a Madrid en defensa de la caça, l’agricultura,la ramaderia, el món rural, la seva cultura i tradicions

17/01/2022
Mobilitza't, lluita pels teus drets. Sí a la caça

Als darrers anys la caça està patint per part, entre altres, del Govern Central tot un seguit d’atacs directes a la seva línia de flotació, amb un total menyspreu envers una activitat que esdevé un veritable motor econòmic, que fixa i crea llocs de treball i és el suport de moltes poblacions rurals. Una activitat, que aporta enormes beneficis socials, culturals, econòmics, mediambientals; una tradició mil·lenària, fortament arrelada. 

 

Estem patim els efectes d’una política que no té en compte els efectes negatius que tindria l’abandonament de la caça sobre la biodiversitat, el control poblacional, les espècies amenaçades, els ecosistemes, la seguretat viària, l’agricultura, la ramaderia, la transmissió de malalties, la pèrdua de llocs de treball i l’abandonament del món rural.

 

Aquests, tan sols són una petita exposició dels motius que han fet que tot el món de la caça, conjuntament amb la resta d’agents del medi rural del conjunt de l’estat diguem prou i ens donem cita en aquesta gran manifestació que tindrà lloc a Madrid el 20 de març per tal de defensar els nostres interessos i legítims drets.

 

Tots i totes a Madrid, la caça necessita de la teva veu i suport

 

La Federació Catalana de Caça, conjuntament amb les seves Representacions Territorials donem un clar i rotund suport a aquesta manifestació; per això, us animem a participar d’una manera activa en aquesta trobada, així com en altres iniciatives que us proposarem en el marc d’aquesta manifestació en defensa del present i futur de l’activitat cinegètica, entre altres reivindicacions.

 

Amb l’objectiu de comptar amb la major presència en aquesta manifestació de caçadors i caçadores de Catalunya, de les vostres famílies i amics, des de les diferents Representacions Territorials organitzarem autobusos per facilitar el vostre desplaçament a Madrid, sense perjudici dels que vulgueu viatjar pels vostres propis mitjans.

 

Desplaçament en autocar 

 

·      35 € per persona

·      15 de febrer de 2022, últim dia per fer les reserves

·      25 de febrer de 2022, últim dia per fer la transferència al compte de la Territorial

 

Per contractar aquest viatge adreceu-vos a les vostres respectives Representacions Territorials, on també us informaran, al seu moment, de tots els aspectes relacionats amb la logística del viatge: horaris, punt de partida i tornada, observacions COVID-19, persona de contacte, si escau, de l’expedició, etc.

 

 


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar