Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CAMPIONATS

EL DISSABTE 25 DE SETEMBRE TINDRÀ LLOC EL XIIÈ CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CAÇA DE PODENCS EIVISSENCSEl dissabte 25 de setembre tindrà lloc el XIIè Campionat de Catalunya de Caça de Podencs Eivissencs

El dissabte 25 de setembre tindrà lloc el XIIè Campionat de Catalunya de Caça de Podencs Eivissencs

08/09/2021
La localitat lleidatana de Castelldans acollirà la celebració d’una nova edició del Campionat de Catalunya de Podencs Eivissencs, en la modalitat de caça a barres, en la que podran participar un màxim de 12 competidors.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldans i de la societat de caçadors el vedat de caça de la localitat,  aquesta població garriguenca acollirà, per primera vegada, la celebració d’aquest fantàstic i emocionant campionat organitzat per la Federació Catalana de Caça, que es durà a terme el dissabte 25 de setembre.  Sens dubte, els aficionats a aquesta modalitat de caça esperen amb moltes ganes la celebració d’aquest campionat, especialment després de l’anul·lació, per la Covid-19, de la prova de 2020.

 

Els participants a la competició (un màxim de 12 inscrits i un mínim de 6) es concentraran amb els seus gossos a les 07.00 del matí a la zona del Camp de Futbol Municipal de Castelldans, moment en el que es procedirà a col·locar als podencs a les gàbies disposades a tal efecte, per a la seva posterior comprovació d’identificació –lectura de xips- i la documentació (07.30 hores, aproximadament).

 

Poc després, al voltant de les 08.30, després del preceptiu sorteig dels camps, els participants, gossos, personal de camp, jutges i acompanyants s’adreçaran a l’àrea de caça previst per la celebració del campionat, que tindrà una durada màxima de tres hores.  Un cop finalitzada la prova es  tornarà a comprovar la possessió del corresponent microxip als podencs eivissencs dels tres primers classificats.

 

Cal recordar que cada participant té l’obligació de portar el seu jutge i que el número de podencs eivissencs a inscriure ha de ser de 10 gossos, dels quals participaran a la prova 6 i els 4 restants quedaran per la possibilitat de suplència en cas d’accident o malaltia dels titulars.

 

En acabar el treball de camp es lliuraran (seguint totes les mesures de prevenció de la Covid-19, com en el decurs de la celebració de tota la prova) els guardons per als guanyadors/es de la competició.

 

Aquesta XII edició del Campionat de Catalunya de Podencs està organitzada per la Federació Catalana de Caça amb la directa col·laboració de l’Ajuntament de Castelldans i la Societat de Caçadors de la localitat. Agrair també, una vegada més, el suport de Mutuasport, patrocinador oficial de les competicions organitzades per la Federació Catalana de Caça, així com el suport i col·laboració de diferents empreses i entitats com el Vedat de Caça de Castelldans, l’Armeria Cando, Café Europa de Castelldans i Oliferm.

 


El sábado 25 de septiembre tendrá lugar la XII edición del Campionato de Cataluña de podencos ibicencos

La localidad leridana de Castelldans acogerá la celebración de una nueva edición del Campeonato de Cataluña de Podenco Ibicenco, en la modalidad de caza a barras, en la que podrán participar un máximo de 12 competidores.

 

Con la colaboración del Ayuntamiento de Castelldans y de la sociedad de cazadores el coto de caza de la localidad, esta población garriguenca acogerá, por primera vez, la celebración de este fantástico y emocionante campeonato organizado por la Federación Catalana de Caza, que se llevará a cabo el sábado 25 de septiembre. Sin duda, los aficionados a esta modalidad de caza esperan con muchas ganas la celebración de  esta competición, especialmente después de la anulación, por Covid-19, de la prueba de 2020.


Los participantes en la competición (un máximo de 12 inscritos y un mínimo de 6) se concentrarán con sus perros a las 07.00 de la mañana en la zona del Campo de Fútbol Municipal de Castelldans, momento en el que se procederá a colocar los podencos en las jaulas dispuestas a tal efecto, para su posterior comprobación de identificación -lectura de xips- y la documentación (07.30 horas, aproximadamente).

 

Poco después, alrededor de las 08:30, tras el preceptivo sorteo de los campos, los participantes, perros, personal de campo, jueces y acompañantes se dirigirán al área de caza prevista para la celebración del campeonato, que tendrá una duración máxima de tres horas. Una vez finalizada la prueba se volverá a comprobar la posesión del correspondiente microchip a los podencos ibicencos de los tres primeros clasificados.

 

Hay que recordar que cada participante tiene la obligación de llevar un juez y que el número de podencos ibicencos a inscribir debe ser de 10 perros, de los que participarán en la prueba 6 y los 4 restantes quedarán por la posibilidad de suplencia en caso de accidente o enfermedad de los titulares.

 

Al finalizar el trabajo de campo se entregarán (siguiendo todas las medidas de prevención de la Covid-19, como en el transcurso de la celebración de toda la prueba) los galardones para los ganadores / as de la competición.

 

Esta XII edición del Campeonato de Cataluña de podencos está organizada por la Federación Catalana de Caza con la directa colaboración del Ayuntamiento de Castelldans y la Sociedad de Cazadores de la localidad. Agradecer también, una vez más, el apoyo de Mutuasport, patrocinador oficial de las competiciones organizadas por la Federación Catalana de Caza, así como el apoyo y colaboración de diferentes empresas y entidades como el Coto de Caza de Castelldans, la Armería Cando, Café Europa de Castelldans y Oliferm.Informació campionat - full inscripció gossos

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar