Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CAMPIONATS

JIMÉNEZ I LAPARRA REEDITEN EL SEU TÍTOL DE 2019 I ES PROCLAMEN CAMPIONS DE L'XXIII CAMPIONAT D'ESPANYA DE COMPAK SPORTINGJiménez i Laparra reediten el seu títol de 2019 i es proclamen campions de l'XXIII Campionat d'Espanya de Compak Sporting

Jiménez i Laparra reediten el seu títol de 2019 i es proclamen campions de l'XXIII Campionat d'Espanya de Compak Sporting

Jiménez i Laparra reediten el seu títol de 2019 i es proclamen campions de l'XXIII Campionat d'Espanya de Compak Sporting

Jiménez i Laparra reediten el seu títol de 2019 i es proclamen campions de l'XXIII Campionat d'Espanya de Compak Sporting

Jiménez i Laparra reediten el seu títol de 2019 i es proclamen campions de l'XXIII Campionat d'Espanya de Compak Sporting

03/08/2021
La millor posició absoluta per a la representació catalana en aquest campionat va ser per a Àngel Ballester, que amb 188 plats, els mateixos que el tercer classificat, va ocupar la cinquena plaça.

 
Cristobal Jiménez i Beatriz Laparra es van pujar al més alt de l'pòdium en les seves corresponents categories, amb un total de 193 i 177 plats sobre 200, en una prova protagonitzada per la igualtat i el gran nivell dels 304 tiradors desplaçats fins al Camp de Tir Rio Sar, al municipi corunyès de Trazo.
 

Dos anys després de l'últim campionat d'Espanya, Cristóbal Jiménez i Beatriz Laparra han tornat a proclamar-se campions de Compak Sporting celebrat el passat cap de setmana al Camp de Tir gallec de Rio Sar, a Trazo (La Corunya ). Després de tres dies de competició, Cristóbal Jiménez va liderar la classificació seguit en el podi per Diego Martínez (la Rioja) i Gonzalo García (Castella i Lleó), amb 189 i 188 + 25 punts (després de la seva desempat per la tercera plaça), respectivament, en aquesta prova que es va dur a terme en vuit pistes. Crist. La millor posició absoluta per a la representació catalana en aquest campionat va ser per a Àngel Ballester, que amb 188 plats, els mateixos que el tercer classificat, va ocupar la cinquena plaça. 

 

En Dones, Beatriz Laparra (Castella-la Manxa) també va revalidar el títol aconseguit el 2019 a Méntrida (Toledo), en aquesta XXIII edició organitzada per la Reial Federació Espanyola de Caça en col·laboració amb FITASC, la Federació Gallega de Caça, el Concello de traç i el Club de Tir Rio Sar, on la gallega Rosa Mª Gerpe (162) i l'andalusa Jennifer Román (160) van aconseguir la segona i tercera posició. La  jove representant catalana Ainoa Ortiz va tenir una meritòria participació en aquest el seu primer concurs en una prova de caràcter estatal, signant la 16 posició en dones.

 

En Nivell B, el navarrès Andrés Sánchez, el castellanolleonès Ricardo Pardal i el gallec José Manuel Torres, amb 188, 180 i 179, van ser els guanyadors de la categoria. En el nivell C, el català José Miguel Angel Roman va estar a punt de fer-se amb la primera plaça, però a la fi va haver de conformar amb la segona al perdre en el desempat per aquest lloc amb David Yago (Castella la Manxa). Manuel Carrasco (Andalusia) va ser tercer. Les puntuacions dels tres: 178 + 23, 178 + 19 i 170

 

Fabián Romero (Castella la Manxa) i Alejandro Romero (Andalusia) són els nous campió i subcampió d'Espanya en categoria Juniors, a l'aconseguir 179 + 21 + 5 i 179 + 21 + 4 plats, davant els 169 encerts d'Eduardo Crespo (Andalusia ), que li van valer la tercera plaça d'aquesta categoria. Oriol Fibla, que representava a Catalunya en aquesta competició va acabar la seva participació en vuitena posició en aquesta categoria júnior.

 

En categoria Sènior, el tirador andalús Antonio Montes va superar a la resta de participants, imposant-se amb 184 plats Jesús Lujan i Julián Moreno, amb 178 i 176 + 23 blancs.

 

Els 161 plats de Rafal Insa (Comunitat Valenciana) li van col·locar en la primera posició de Veterans, ocupant la segona i tercera plaça, després el desempat a 25 plats, el basc Francisco J. Portuburu (157) i el madrileny Francisco Allende (156) . I en categoria Màster, Javier Ayarza (Euskadi) amb 152 blancs, José Seguí (Castella-la Manxa) amb 144 plats i Ángel Mosquera (Galícia) amb 138 punts, van ser els flamants guanyadors de la tirada.

 

En Iniciats, el representant murcià, Juan Vicente Llorens, amb 176 blancs, va ser el líder de la prova, seguit per l'andalús Abel Maíllo (167) i el gallec José Manuel Fernández (164 + 20).

 

Pel que fa a Tir Adaptat, el gallec Artemio Formoso, amb 157 plats, va aconseguir el títol de Campió d'Espanya, a l'superar el basc Rufino Mendía i a l'castellanolleonès Francisco J. Muñoz, que han aconseguit la segona i tercera posició de la seva categoria amb 144 i 139, respectivament.

 

En relació amb la resta de la representació catalana (posició absoluta al campionat) Xavier Ortiz ocupà la vintena posició, mentre que Joaquim Periañez va quedar en el lloc 39 i Alfonso Serrano al 69

 

EQUIPS

Castella-la Manxa es va alçar amb la primera posició en Equips Autonòmics amb 576 punts, gràcies als plats encertats per Cristóbal Jiménez, Pedro Vergara i Jesús Gràcia. El segon en el rànquing va ser l'equip d'Andalusia, integrat per José Manuel Rodríguez Andújar, Juan Valero i Francisco Piña, amb 540 blancs, i la tercera posició va recaure en l'equip navarrès gràcies als 537 plats que van aconseguir Andrés Sánchez, Miguel Lucea i Josetxo Ariz.

 

El premi a l'esportivitat, atorgat per Mutuasport, ha estat per a José Luís Sánchez Mancebo, per la seva àmplia i incansable trajectòria esportiva i organitzativa durant dècades que porta vinculat a la Federació Gallega de Caça i al Club de Tir Rio Sar.

 


 

Dos años después del último campeonato de España, Cristóbal Jiménez y Beatriz Laparra han vuelto a proclamarse campeones de Compak Sporting del Gran Prix de Fitasc que se ha celebrado este fin de semana en el Campo de Tiro gallego de Rio Sar, en Trazo (A Coruña). Tras tres días de competición, Cristóbal Jiménez lideró la clasificación seguido en el podio por Diego Martínez (La Rioja) y Gonzalo García (Castilla y León), con 189 y 188 + 25 puntos (tras su desempate por la tercera plaza), respectivamente, en esta prueba que se llevó a cabo en ocho canchas. La mejor posición absoluta para la representación catalana en este campeonato fue para Angel Ballester, que con 188 platos, los mismos que el tercer clasificado, ocupó la quinta plaza.

 

En Mujeres, Beatriz Laparra (Castilla-La Mancha) también revalidó el título logrado en 2019 en Méntrida (Toledo), en esta XXIII edición organizada por la Real Federación Española de Caza en colaboración con FITASC, la Federación Galega de Caza, el Concello de Trazo y el Club de Tiro Rio Sar, donde la gallega Rosa Mª Gerpe (162) y la andaluza Jennifer Román (160) lograron la segunda y tercera posición. La joven representante catalana, Ainoa Ortiz, tuvo una meritoria participación en este su primer concurso en una prueba de carácter estatal, firmando la 16 posición en mujeres.

 

En Nivel B, el navarro Andrés Sánchez, el castellanoleonés Ricardo Pardal y el gallego José Manuel Torres, con 188, 180 y 179, fueron los ganadores de la categoría. En el nivel C, el catalán José Miguel Àngel Roman estuvo a punto de hacerse con la primera plaza, pero al final tuvo que conformarse con la segunda al perder en el desempate por este puesto con David Yago (Castilla la Mancha). Manuel Carrasco (Andalucía) fue tercero. Las puntuaciones de los tres: 178+23, 178+19 y 170

 

Fabián Romero (Castilla la Mancha) y Alejandro Romero (Andalucía) son los nuevos campeón y subcampeón de España en categoría Juniors, al lograr 179+21+5 y 179+21+4 platos, frente a los 169 aciertos de Eduardo Crespo (Andalucía), que le valieron la tercera plaza de esta categoría. Oriol Fibla, que representaba a Catalunya en esta competición acabó su participación en octava posición en esta categoría júnior.

 

En categoría Sénior, el tirador andaluz Antonio Montes superó al resto de participantes, imponiéndose con 184 platos a Jesús Lujan y a Julián Moreno, con 178 y 176+23 blancos.

 

Los 161 platos de Rafal Insa (Comunidad Valenciana) le colocaron en la primera posición de Veteranos, ocupando la segunda y tercera plaza, tras el desempate a 25 platos, el vasco Francisco J. Portuburu (157) y el madrileño Francisco Allende (156). Y en categoría Máster, Javier Ayarza (Euskadi) con 152 blancos, José Seguí (Castilla-La Mancha) con 144 platos y Ángel Mosquera (Galicia) con 138 puntos, fueron los flamantes ganadores de la tirada.

 

En Iniciados, el representante murciano, Juan Vicente Llorens, con 176 blancos, fue el líder de la prueba, seguido por el andaluz Abel Maíllo (167) y el gallego José Manuel Fernández (164+20).

 

En cuanto a Tiro Adaptado, el gallego Artemio Formoso, con 157 platos, logró el título de Campeón de España, al superar al vasco Rufino Mendía y al castellano-leonés Francisco J. Muñoz, que han alcanzado la segunda y tercera posición de su categoría con 144 y 139, respectivamente.

 

En relación con el resto de la representación catalana (posición absoluta en el campeonato) Xavier Ortiz ocupa la vigésima posición, mientras que Joaquim Periañez quedo en el puesto 39 y Alfonso Serrano en el 69

 

EQUIPOS

 

Castilla-La Mancha se alzó con la primera posición en Equipos Autonómicos con 576 puntos, gracias a los platos acertados por Cristóbal Jiménez, Pedro Vergara y Jesús Gracia. El segundo en el ranking fue el equipo de Andalucía, integrado por José Manuel Rodríguez Andújar, Juan Valero y Francisco Piña, con 540 blancos, y la tercera posición recayó en el equipo navarro gracias a los 537 platos que lograron Andrés Sánchez, Miguel Lucea y Josetxo Ariz. 

  

El premio a la deportividad, otorgado por Mutuasport, ha sido para José Luís Sánchez Mancebo, por su amplia e incansable trayectoria deportiva y organizativa durante décadas que lleva vinculado a la Federación Galega de Caza y al Club de Tiro Rio Sar.

 

 

 


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar