Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · IMPORTANT

LA RFEC DEMANA ALS CAÇADORS QUE PARTICIPIN EN L´ESTUDI SOBRE L´IMPACTE SOCIOECONÒMIC DE LA PROHIBICIÓ DE LA MUNICIÓ DE PLOM A LA CAÇALa RFEC demana als caçadors que participin en l´estudi sobre l´impacte socioeconòmic de la prohibició de la munició de plom a la caça

13/01/2021
L´estudi pretén determinar el possible impacte que tindrien unes noves restriccions en l´ús de munició de plom a Europa després de la proposta de la Comissió Europea de restringir aquest metall.

La Reial Federació Espanyola de Caça (RFEC) fa una crida a tots els caçadors i caçadores perquè participin en l'estudi per analitzar l'impacte socioeconòmic de la prohibició de la munició de plom en els caçadors o en la caça a Europa.

 

Mitjançant aquesta enquesta realitzada per la Federació Europea de Caça i Conservació (FACE) es pretén determinar el possible impacte que tindrien unes noves restriccions en l'ús de munició de plom a Europa.

 

 

L'objectiu d'aquest qüestionari és recopilar informació dels caçadors en els països europeus en relació amb l'impacte causat si l'ús de munició de plom es prohibeix per a la caça i el tir esportiu, segons la proposta en curs en virtut del Reglament REACH de la Comissió Europea.

 

Una consultora especialitzada utilitzarà les respostes de l'enquesta per preparar una anàlisi socioeconòmic que reflectirà l'impacte de la prohibició de les municions que contenen plom en els caçadors d'Europa.

 

L'objectiu d'aquest estudi és científic. Tota la informació recollida serà confidencial, no es recopilarà informació personal en l'enquesta i es mantindrà el caràcter anònim de cada resposta.

 

'La teva col·laboració és molt important per al nostre futur!

 

ACLARIMENTS DE L'ENQUESTA:

 • No funciona en telèfons mòbils.
 • Cal fer-la des d'un ordinador. Es triga uns 10-15 minuts.
 • Per poder avançar a la següent pàgina és imprescindible omplir totes les caselles.

 

Aclariment de rifles:

 • Calibres de percussió anular: 17HMR, 22, o inferiors
 • Calibres de percussió central ≤ 6.5mm: 6.5x55, 243, 6.5 Creedmor
 • Calibres de percussió central> 6.5mm: 270, 280, 30.06, 7 mm, 7x64, 308, 300, 338, 8x68, 9.3x62 ...

 

Aclariment d'escopetes:

 • Adequades: escopetes que poden utilitzar perdigons d'acer sense necessitat de realitzar proves ni modificacions.
 • Adequades amb limitacions: escopetes que poden utilitzar una gamma limitada de cartutxos de perdigons d'acer sense proves ni modificacions (p. Ex. Pressió estàndard, gamma limitada de grandària dels perdigons i longitud dels cartutxos)
 • Inadequades: escopetes que no són adequades per als perdigons d'acer i requereixen modificació (p. Ex. Xoc o recambra) o substitució o proves per garantir que suporten les pressions de les alternatives.

 

Accedeix a l'enquesta aquí:

 


 

 

La RFEC pide a los cazadores que participen en el estudio sobre el impacto socioeconómico de la prohibición de la munición de plomo en la caza

 

El estudio pretende determinar el posible impacto que tendrían unas nuevas restricciones en el uso de munición de plomo en Europa tras la propuesta de la Comisión Europea de restringir este metal

 

La Real Federación Española de Caza (RFEC) hace un llamamiento a todos los cazadores españoles para que participen en el estudio para analizar el impacto socioeconómico de la prohibición de la munición de plomo en los cazadores o en la caza en Europa.

 

Mediante esta encuesta realizada por la Federación Europea de Caza y Conservación (FACE) se pretende determinar el posible impacto que tendrían unas nuevas restricciones en el uso de munición de plomo en Europa.

 

El objetivo de este cuestionario es recopilar información de los cazadores en los países europeos en relación con el impacto causado si el uso de munición de plomo se prohíbe para la caza y el tiro deportivo, según la propuesta en curso en virtud del Reglamento REACH de la Comisión Europea.

 

Una consultora especializada utilizará las respuestas de la encuesta para preparar un análisis socioeconómico que reflejará el impacto de la prohibición de las municiones que contienen plomo en los cazadores de Europa.

 

El objetivo de este estudio es científico. Toda la información recogida será confidencial, no se recopilará información personal en la encuesta y se mantendrá el carácter anónimo de cada respuesta.

 

¡Tu colaboración es muy importante para nuestro futuro!

 

 

 

ACLARACIONES DE LA ENCUESTA:

 

 • No funciona en teléfonos móviles. Hay que hacerla desde un ordenador.
 • Se tarda unos 10-15 minutos.
 • Para poder avanzar a la siguiente página es imprescindible rellenar todas las casillas.

 

Aclaración de rifles:

 • Calibres de percusión anular: 17HMR, 22, o inferiores
 • Calibres de percusión central  ≤ 6.5mm: 6.5x55, 243, 6.5 Creedmor
 • Calibres de percusión central > 6.5mm: 270, 280, 30.06, 7mm, 7x64, 308, 300, 338, 8x68, 9.3x62…

 

Aclaración de escopetas:

 • Adecuadas: escopetas que pueden utilizar perdigones de acero sin necesidad de realizar pruebas ni modificaciones.
 • Adecuadas con limitaciones: escopetas que pueden utilizar una gama limitada de cartuchos de perdigones de acero sin pruebas ni modificaciones (p. ej. presión estándar, gama limitada de tamaño de los perdigones y longitud de los cartuchos)
 • Inadecuadas: escopetas que no son adecuadas para los perdigones de acero y requieren modificación (p. ej. choque o recámara) o sustitución o pruebas para garantizar que soportan las presiones de las alternativas.

 

Accede a la encuesta aquí: 

 

 


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar