Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · PREMSA

MANUEL GALLARDO I MIGUEL ÁNGEL ALONSO, ELS DOS CANDIDATS A PRESIDIR LA RFECManuel Gallardo i Miguel Ángel Alonso, els dos candidats a presidir la RFEC

08/01/2021
Es tanca el termini de presentació de candidatures a la Presidència de la RFEC amb dos aspirants: Manuel Gallardo i Miguel Ángel Alonso

Tal com està previst al calendari del procés electoral 2020 de la Reial Federació Espanyola de Caça el passat dijous 7 de gener, va finalitzar el termini de presentació de candidatures a president i membres de la Comissió Delegada d' l'entitat.


Dues han estat les candidatures lliurades oficialment per a la Presidència de la Federació Espanyola: l'encapçalada per Manuel Gallardo Casado, vicepresident de la Federació Extremeña de Caça, i la liderada per Miguel Ángel Alonso Valdivieso, assembleista de la Federació Madrilenya de Caça.


Tots dos han presentat els avals suficients, de manera que la Junta Electoral, per unanimitat, proclama aquestes dues candidatures per a president de la Reial Federació Espanyola de Caça.


La proclamació definitiva de candidats a la Presidència de la RFEC serà el 12 de gener de 2021, termini que ha de respectar per a la presentació i resolució de possibles reclamacions, com dicta el procés electoral vigent.


El proper 16 de gener de 2021, en l'Assemblea General, es procedirà a l'elecció de president i membres de la Comissió Delegada i a la proclamació dels candidats electes, finalitzant el procés electoral el dia 20 de gener de 2021.

 


Se cierra el plazo de presentación de candidaturas a la Presidencia de la RFEC con dos aspirantes: Manuel Gallardo y Miguel Á. Alonso

 

  • Manuel Gallardo es el actual vicepresidente de la Federación Extremeña de Caza
  • Miguel Ángel Alonso es asambleísta de la Federación Madrileña de Caza

 

Tal y como está previsto en el calendario del proceso electoral 2020 de la Real Federación Española de Caza el jueves, día 7 de enero finalizó el plazo de presentación de candidaturas a presidente y miembros de la Comisión Delegada de la entidad.

 

Dos han sido las candidaturas entregadas oficialmente para la Presidencia de la Federación Española: la encabezada por Manuel Gallardo Casado, vicepresidente de la Federación Extremeña de Caza, y la liderada por Miguel Ángel Alonso Valdivieso, asambleísta de la Federación Madrileña de Caza. 

 

Ambos han presentado los avales suficientes, por lo que la Junta Electoral, por unanimidad, proclama estas dos candidaturas para presidente de la Real Federación Española de Caza.

 

La proclamación definitiva de candidatos a la Presidencia de la RFEC será el 12 de enero de 2021, plazo que debe respetarse para la presentación y resolución de posibles reclamaciones, como dicta el proceso electoral vigente.

 

El próximo 16 de enero de 2021, en la Asamblea General, se procederá a la elección del presidente y miembros de la Comisión Delegada y a la proclamación de los candidatos electos, finalizando el proceso electoral el día 20 de enero de 2021.


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar