Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · 

ACTUALITZACIÓ I SEGUIMENT DE L´AFECTACIÓ DE LES MESURES ANTI COVID-19 EN LA PRÀCTICA DE LA CAÇA A CATALUNYAActualització i seguiment de l´afectació de les mesures anti covid-19 en la pràctica de la caça a Catalunya

Actualització i seguiment de l´afectació de les mesures anti covid-19 en la pràctica de la caça a Catalunya

05/01/2021
Del 7 al 17 de gener de 2021, la pràctica de la caça menor a Catalunya queda restringida a l’àmbit municipal i municipis limítrofs, del municipi de residència

Del 7 al 17 de gener de 2021, la pràctica de la caça menor a Catalunyavqueda restringida a l’àmbit municipal i municipis limítrofs, del municipi de residència habitual.

A partir del dijous 7 de gener entren en vigor mesures especials per contenir les dades epidemiològiques a Catalunya, que han experimentat un empitjorament generalitzat en les últimes setmanes. Els canvis modifiquen alguns dels aspectes ja previstos en les restriccions generals anteriors. Aquestes mesures estaran en vigor del 7 al 17 de gener.

 

Pel que fa a la pràctica de la  caça menor, aquestes modificacions afecten, fonamentalment, a aspectes de mobilitat,   que queda restringida, durant tota la setmana, a l’àmbit municipal de la residència habitual i entre municipis limítrofs.

 

Pel que fa a la caça major no s'ha produït cap variació respecte a la normativa, restriccions i mesures de prevenció establertes de manera prèvia a aquestes noves mesures. Cal recordar que de manera prèvia a la realització de la batuda, cal enviar el llistat amb les dades de tots els participants en la mateixa.

 

Recordar també que continuen en vigor altres restriccions com el confinament nocturn de 22.00 a 06.00 del matí i que està restringida l’entrada i sortida, sense motiu justificat, a tot el territori català durant tota la setmana, entre altres.

 


 

Actualización y seguimiento de la afectación de las medidas anti Covid-19 en la práctica de la caza en Cataluña 

 

Del 7 al 17 de enero de 2021, la práctica de la caza menor en Cataluña queda restringida al ámbito municipal y municipios limítrofes, en relación al municipio de residencia habitual.  

 

A partir del jueves 7 de enero entran en vigor medidas especiales para contener los datos epidemiológicos en Cataluña, que han experimentado un empeoramiento generalizado en las últimas semanas. Los cambios modifican algunos de los aspectos ya previstos en las restricciones generales anteriores. Estas medidas estarán en vigor del 7 al 17 de enero. 

 

En cuanto a la práctica de la caza menor en Cataluña, estas modificaciones afectan, fundamentalmente, a aspectos de movilidad, que queda restringida, durante toda la semana, al ámbito municipal de la residencia habitual y entre municipios limítrofes. 

 

En cuanto a la caza mayor no se ha producido ninguna variación respecto a la normativa, restricciones y medidas de prevención establecidas de manera previa a estas nuevas medidas. Hay que recordar que de manera previa a la realización de la batida, es necesario enviar el listado con los datos de todos los participantes en la misma. 

 

Recordar también que continúan en vigor otras restricciones como el confinamiento nocturno de 22.00 a 06.00 de la mañana y que está restringida la entrada y salida, sin motivo justificado, en todo el territorio catalán durante toda la semana, entre otras.

 

 

 

 

 


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar